Туристичний ніж N9007

Туристичний ніж N9007

Продавець:S&N&T

4.5/5  ( 183 оцінок )

419

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Туристичний ніж

Нож уже на протяжении многих столетий считается необходимым атрибутом любого быта. Без него невозможно разрезать продукты, не обойтись на охоте или рыбалке, нож порой помогает в дороге решить ряд неожиданных неприятных поломок. Главное преимущество этой модели в том, что он компактный и не займет много места в сумке или рюкзаке. Компактных размеров удается добиться благодаря функциональной особенности ножа – складываться. Это не просто ножи разных размеров, это (в зависимости от выбранной модели):лезвие ножа; ножницы; отвертка (как правило, в комплект входит две крестовые модели); пила; пасатижі; шило; пінцет; консервний ніж; штопор і ін Крім перерахованих інструментів можуть бути додані і інші, не менш важливі в похідних умовах речі. Дівчата оцінять наявність пилочки, а для любителів пива знахідкою стане наявність спеціальної відкривачки для пляшок. Що найцікавіше – такий ніж буде корисний і в побуті.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».