Тактичний ніж для полювання і риболовлі Gerber АК-337 c Чохлом

Тактичний ніж для полювання і риболовлі Gerber АК-337 c Чохлом

Продавець:S&N&T

4.5/5  ( 183 оцінок )

378

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж для полювання в пластиковому корпусі стане незамінним помічником для любителів активного відпочинку. Оригінальна форма і дизайн ножа – переваги пристрою. Він зручно лягає в руку, сприяє виконанню безлічі різноманітних завдань. У майстерні, будинку, гаражі, на полюванні і риболовлі ніж стане відмінним помічником. Завдяки невеликим розмірам ножик поміститься в будь-якій кишені, завжди буде під рукою.

Переваги ножів:

· Багатофункціональність;

· Зручна рукоять, комфортність використання виробу;

· Міцний клинок, надійність використання;

· Довговічність експлуатації.

Чудові ріжучі властивості – ще одна перевага ножика. Антикорозійна сталь підвищеної міцності використовується для їх виробництва. Пластиковий корпус стійкий до стирання, механічних навантажень.

Комплект амуниций у мисливця повинен бути в обов'язковому порядку, пристрої допоможуть акуратно зняти шкіру, обробити тушку та ін. Завдяки пластиковому чохлу лезо постійно захищено від різних забруднень, також це додаткова безпека для його експлуатації. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з каталогом нашого магазину, вибравши оптимальний варіант ножа для полювання

Довжина ножа: 23 див.

Довжина леза: 10 див.

Довжина ручки: 10 див.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».