Арбалет TDR 2005 A (camo)

Арбалет TDR 2005 A (camo)

Продавець:Well Store

4.8/5  ( 24 оцінок )

1 580

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Дивовижно легка і невибаглива модель, що ідеально підходить для стрільби короткими пластиковими дротиками і кульками. Цей невеликий блоковий арбалет підходить навіть для стрільби в невеликих приміщеннях. Відмінною особливістю моделі є система блоків і тросів, що дозволяє настільки компактної конструкції розвивати досить вражаючі характеристики.

Блоки в цьому арбалете значно збільшують робочий хід тятиви, знижують навантаження на спусковий механізм і оптимально розганяють метальний заряд. Арбалет буквально «всеїдний»: він може стріляти невеликими арбалетными болтами, спеціальними дротиками і навіть металевими кульками. Шнеппер і арбалет! Два в одному!

Блокова система арбалета і упор для ніг значно полегшить зведення арбалета вручну. Відкритий приціл забезпечений вертикальної і горизонтальної юстировками, що допоможе вам максимально точно пристріляти арбалет. У конструкції арбалета передбачений простий і ефективний натягувач тятиви, завдяки якому вам не доведеться натягати її руками.

В комплект поставки арбалета входить все необхідне для негайного початку стрільби: сам арбалет, ключ для складання, 3 пластикових дротика, 20 кульок, мішень. Стильна камуфляжна забарвлення, сучасний дизайн, передова конструкція, все це спрощує обслуговування і безпосередньо впливає на якість стрільби.

Підводячи підсумок можна сказати, що арбалет TDR 2005 Camo – це міцна, надійна, невибаглива і довговічна конструкція яка дасть можливість відчути себе справжнім стрільцем. Компактний, досить потужний, добре укомплектований, все це робить Арбалет відмінним придбанням для розважальної стрільби, проведення свят та корпоративів, комплектації тирів або просто прекрасним подарунком.

Характеристики

Довжина тятиви, см
  • 108
Сила натягу, кг
Довжина корпусу арбалета
  • 31 см
Довжина ложа, см
  • 31
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами