Туристичний ніж Ganzo G7412P Orange (G7412P-OR-WS)

Матеріал клинка

Туристичний ніж Ganzo G7412P Orange (G7412P-OR-WS)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 249 оцінок )

550

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель Ganzo G7412 отримала всі необхідні особливості для того, щоб використовуватися під час поїздок на природу. Це складаний ніж з вбудованим фіксатором леза Axis. Такий вид замку відомий тим, що повністю виключає ймовірність випадкового спрацьовування, але може відкриватися однією рукою. Він відноситься до сімейства штифтових фіксаторів, а тому потребує постійного підтримання чистоти. Ніж важити лише 150 грамів, а довжина його леза дорівнює 89 мм. Хоча у відкритому вигляді Ganzo G7412 досить не маленький   205 мм. Його лезо виконане зі сталі доброї якості — 440С. Володіє твердістю в межах 58 одиниць Роквелла і добре зберігає заточку. До речі, ріжуча кромка у цього ножа гладка, що дозволяє використовувати його для розрізання майже будь-яких матеріалів. Поверхня клинка майже не створює відблисків на сонці, тому що вона відшліфована методом Stone Wash. Ця особливість може бути цінною для рибалок і мисливців. Але в будь-якому випадку, така шліфування дозволяє бути більш непомітними подряпин, які можуть з'явитися в результаті використання ножа на природі. Рукоятка виготовлена з популярної різновиди пластику — G10. У цій моделі вона буває чорного, темно-зеленого або оранжевого кольору. Шорстка поверхня пластику, щоб ніж не ковзав під навантаженням в руках. Крім кліпси на ремінь, до рукоятки приєднаний мотузковий темляк зі свистком, який можна використовувати, щоб подати сигнал про своє місцезнаходження іншим учасникам компанії, з якою ви відправилися відпочивати на природу. Особливості: зручна складна конструкція; розмір леза — 89 мм; розмір ножа — 205 мм; сталь для клинка — 440С; гарт стали +-58 HRC; гладко заточене лезо; встановлений замок Axis; в комплекті темляк і свисток. Гарантія: Дванадцять місяців становить гарантійний період для всіх ножів Ganzo G7412.

Характеристики

Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 205
Тип замка
  • AXIS (Штифтовий)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».