Кишеньковий ніж Ganzo G723M Orange (G723-OR)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 95

Кишеньковий ніж Ganzo G723M Orange (G723-OR)

Колір: Помаранчевий

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 249 оцінок )

670

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 Ніж Ganzo G723M виготовлений таким чином, щоб поєднати практичність і привабливий дизайн. Він призначений для використання під час відпочинку за містом або ж в якості кишенькового ножа на кожен день. Для того, щоб ніж міг прослужити довгий час, його клинок виготовлений з нержавіючої сталі високої якості -440С. Цей сплав відрізняється хорошою опірністю до корозії і, в той же час, досить великий твердістю   близько 58 HRC. Завдяки цьому, ніж довго залишається гострим навіть без регулярного підгострювання. Довжина леза становить 9,5 см при товщині по обуху 0,4 див. Разом з ручкою довжина готового до роботи ножа становить 21,5 див. В закритому ж вигляді він набагато більш компактний — всього 12 см в довжину. Щоб носити складений ніж було зручно і безпечно, виробники вибрали для нього популярний тип замку FrameLock. Він відомий високою надійністю і простотою використання. Виходячи з особливостей фіксуючого механізму, основою рукоятки ножа є металева пластина. Пластикова накладка прикрашає лицьову сторону ручки. Для неї використаний міцний склопластик G10, який відомий своєю зносостійкістю. Поверхня накладки — не рівна, що зроблено спеціально для більш міцного захоплення ножа. Також на рукоятці передбачені кліпса і отвір для темляка, щоб власник ножа міг закріпити його, наприклад, на лямці рюкзака. Вага моделі Ganzo G723M складає 180 м, що зовсім не багато для ножа, який стане найкращим помічником у приготуванні похідного обіду або виконанні найважливіших в заміських умовах видів дрібних робіт. Цей ніж безумовно сподобається рибалкам, мисливцям, мандрівникам та іншим людям, які воліють відпочивати активно. Особливості: компактна доладна конструкція; клинок з нержавіючої сталі 440С; загальна довжина ножа в робочому стані — 21,5 см; довжина клинка становить 9,5 см; твердість сталі становить 58HRC; ніж важить 180 г; клинок з заточенням plain. Гарантія: Гарантія на ніж Ganzo G723M діє 12 місяців з дати його придбання.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 4
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 95
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».