Кухонний ніж для нарізки ТРМ Aero Knife чорний (46457)

Матеріал клинка

Кухонний ніж для нарізки ТРМ Aero Knife чорний (46457)

Продавець:SSShop

4.3/5  ( 330 оцінок )

211

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кухонний ніж для нарізки Aero Knife

 

Набридло боротися з тупим ножем, який ледь режіт? Представляємо Aeroknife, Аеро ніж, лезо якого завжди залишаються гострим. Цей універсальний кухонний ніж призначений для зручної і швидкої нарізки продуктів, який зробить процес готування більш приємним.

 

Секрет в аеродинамічному дизайні ножа, який створює менше тертя, коли Ви його використовуєте, тому продукти не прилипають! Це робить Aeroknife найбільш простим і зручним ножем для нарізання у Вашому кухонному ящику.

Aeroknife відмінно справляється з нарізкою філе, навіть краще, ніж будь-який інший спеціальний ніж. Він навіть прорізає свіжоспечений хліб! Пропонований ніж настільки універсальний і простий у використанні, що стане відмінним варіантом і альтернативою для нарізки всіх продуктів. Після першого використання, ніж буде єдиним, який Ви захочете використовувати знову і знову!

Ніж виготовлений з нержавіючої сталі. Якісний матеріал виробу дозволяє використовувати ніж довгий час. Лезо ножа ніколи не потребує заточування. Зручна ергономічна ручка подарує зручне використання і легкість при нарізки скибочок продуктів.

Переваги:

Їжа ніколи не прилипає до ножа.

Супер гострий.

На 60% менше площі, ніж поверхню звичайного ножа.

Легкий і простий у використання

Ергономічна ручка

Підходить для різних видів сирих і готових продуктів.

Завдяки отворам на поверхні ножа, їжа не стане прилипати до приладу. Це забезпечує швидку нарізку овочів або фруктів. З допомогою Aeroknife Ви зможете готувати продукти до подальшої готуванні, а також різати і кришити вже готовий і гарячі страви.

Аеродинамічний ріжучий інструмент має гостре як бритва, лезо, яке не вимагає заточування! З допомогою ножа Ви зможете в два рази швидше нарізати м'ясо, хліб, фрукти і овочі з більшою точністю і меншим зусиллям.

Універсальність і міцність ножа дозволяють заощадити час на різання продуктів харчування. Такий ніж може стати відмінним подарунком для кожної господині.

Розмір упаковки: 26*16*3 див.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».