Ремінь для рушниці Bingo тактичний триточковий мисливський 5043

Ремінь для рушниці Bingo тактичний триточковий мисливський 5043

Продавець:BINGO

4.8/5  ( 69 оцінок )

370

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Виготовлений з плетеного синтетичної стрічки. Кріпиться на зброю до антапкам за допомогою двох шкіряних лямок. Ширина лямки в місці кріплення – 2 см . Як випливає з назви, ремінь кріпиться на зброю «як би в трьох точках», тобто середня точка кріплення є плаваючою. Це основна відмінність від звичайних двухточечных ременів. На ремінь можуть встановлюватися різні замки, карабіни, фастекси. Вони дозволяють підвищити зручність регулювання, а так само отримати можливість швидкого скидання.

Колір – чорний.

Ширина ременя – 4 див.

Триточковий тактичний ремінь підходить для носіння зброї вітчизняного та іноземного виробництва. Вдале рішення для правоохоронних органів, військових, мисливців, туристів і любителів страйкболу.
Завдяки можливості регулювання ременя в трьох точках, власник може носити зброю в будь-якому зручному положенні. Продумана конструкція дозволяє в найкоротший час перейти в стан готовності. У виробництві використовуються міцні, сучасні матеріали та обладнання. Швидкороз'ємні пряжки, які відключаються одним рухом руки.

Варіанти використання і функціональність:
Триточковий тактичний ремінь можна використовувати при:
• Рейдових переходах.
• Конвоювання.
• Роботи на блокпостах і КПП.
• Патрулюванні.
• Інтенсивних вогневих атаках.
• Активної полюванні.
• Гри в страйкбол.
За рахунок продуманої конструкції зброю жорстко фіксується у потрібному положенні, що забезпечує мінімальну амплітуду коливання. Пересуватися таким чином воно абсолютно не заважає. Перезарядка та усунення затримок в будь-якому положенні виконуються зручно. З одного плеча на інше зброю в такому ремені можна перекинути за лічені секунди, що важливо при активних бойових діях.
Ремінь має функцію швидкого скидання, що дає можливість різко звільнитися з нього при зачепах за перешкоди або у разі виходу їх з ладу.
Використовувати ремінь можна не тільки в бойових умовах, але і в страйкболі. Спорядження у цій грі повинно бути міцним, легким, зручним, а це і є основні характеристики ременя.
Особливості виробництва
Продукція виробляється із сучасних матеріалів вітчизняного та європейського походження. Стропи володіють високою міцністю, прошиті потрійний рядком. Пряжки швидко регулюються, що дозволяє в прискореному темпі міняти положення зброї. Довжину можна налаштувати під будь-яку зброю, від самого габаритного до мініатюрного страйкбольної.
Ремені і пряжки виготовляються виключно з якісних, стійких до пошкоджень матеріалів. Пряжки виконуються з міцного пластику PA6. Вони застосовуються при виготовленні спецодягу, спортивного та туристичного спорядження, сумок і рюкзаків.
Всі пластикові деталі ретельно тестуються, відповідають всім екологічним стандартам і мають українські сертифікати.

Характеристики

Ширина ременя, см
  • 4
Фіксація
Колір
  • Чорний
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами