Оправа ESS Crossbow Suppressor Frame Kit Black (740-0450)

1 відгук

Код:  126857672

Оправа ESS Crossbow Suppressor Frame Kit Black (740-0450)

1 відгук

Код:  126857672

Продавець:ESSua

4.9/5  ( 171 оцінок )

1 350

Немає в наявності

11

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Заводський номер: 740-0450

В комплект входить:

  • ультратонкі дужки "Crossbow Suppressor ™" для використання з навушниками;
  • шийний страхувальний ремінець;
  • наклейка "ESS";
  • інструкція.


Опис:
Ультратонкі дужки "Suppressor" для захисних стрілецьких окулярів "ESS Crossbow". "ESS Crossbow Suppressor" це перші стрілецькі окуляри, які спеціально розроблені для застосування із засобами захисту слуху (стрілецькі навушники і т.п.) і переговорними пристроями. Дужки окулярів досить тонкі, щоб не створювати дискомфорт і не пропускати звук в парі з навушниками. Міцність дужок досягається за допомогою застосування революційного полімерного матеріалу при їх виробництві.
З перших же хвилин використання Ви зрозумієте, що захисні стрілецькі окуляри серії "Cross ™" не пітніють. Це завдяки сучасному покриттю "ClearZone ™". Це покриття захищає лінзи від подряпин із зовні і перешкоджає запотіванню всередині лінз. Захисний твердий футляр можливо закріпити на поясі і будь-якому іншому спорядженні, що має систему кріплення спорядження "MOLLE".
Спробуй. Адаптуй. Виділяйся.
Як частина серії ESS Cross-Series ™ всі компоненти Crossbow® сумісні і взаємозамінні з серіями ESS Crosshair ™ і ESS Suppressor ™. Наприклад, Ви зможете удосконалити окуляри Crossbow Suppressor ™ будь-який з змінних лінз Crossbow®.
Компанія ESS є єдиним уповноваженим емітентом захисних окулярів і масок для морської піхоти США (United States Marine Corp), а також є провідним або єдиним уповноваженим постачальником для кожної з інших галузей міністерства оборони США (US Department of Defense), і вибором військовослужбовців та інших захисників в більш ніж 100 країнах світу. Компанія ESS гордо стоїть за кожним своїм продуктом, який виробляється на сертифікованій американської фабриці (ISO 9001: 2008).
Девіз компанії ESS: «Built for Battle. Tough for Life. »(« Створені для битви. Витривалі в життя. »)

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • США
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Игорь Новиков
    Відгук від покупця. Продавець: ESSua

    СПАСИБО.