Пістолет пневматичний Hatsan MOD 25 SuperCharger

Тип боєприпасів

Пістолет пневматичний Hatsan MOD 25 SuperCharger

Продавець:ZALP

4.7/5  ( 99 оцінок )

5 320

Немає в наявності

17

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пістолет Hatsan MOD 25 Supercharger є пружинно-поршневою моделлю з нарізним стволом, головними відмінними характеристиками якої є висока початкова швидкість кулі і відмінні показники потужності.

Виробник - турецька компанія Hatsan, що спеціалізується на розробці вогнепальної та пневматичної зброї. У всьому світі продукція компанії має заслужений попит. Головними достоїнствами пневматики від цього турецького бренду є висока технологічність, безумовна надійність, точність стрілянини та доступний рівень цін.

Як джерело енергії тут виступає кручена пружина зі сталі. Калібр зброї – 4,5 мм, можливе використання куль різної маси. Кучність стрільби забезпечується шляхом реалізації цієї моделі системи гасіння віддачі, що знижує рівень вібрації при пострілі. У даній модифікації використано два типи запобіжника – неавтоматичний та автоматичний, що забезпечує захист при взведенні. Куля заряджається з боку казенної частини ствола.

УСМ, ствол та ствольна коробка виготовлені зі збройової сталі, рукоять цього пістолета зроблена з пластику. Модель відрізняється зручною рукояткою ергономічної форми, що дозволяє зброї стати єдиним цілим з рукою стрілка. Ложе невеликого розміру, всередині захисної скоби встановлено спусковий гачок із нанесеним шаром позолоти. Прицільні пристрої Hatsan MOD 25 Supercharger - це відкритий цілик з оптоволоконною мушкою, причому ці модулі можуть регулюватися, і оснащені фібронітами. Наявність кріплення типу «ластівчин хвіст» дозволяє встановити на пістолет коліматор або оптичний приціл. Модель має досить значну вагу — близько 1,7 кг, його загальна довжина — 508 мм.

Характеристики

Тип боєприпасів
Джерело енергії
Режим вогню
Затворна рама
Тип зводу
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!