Ніж Cold Steel Recon Tanto , SK-5 (49LRTZ)

Довжина клинка, мм
  • 178

Ніж Cold Steel Recon Tanto , SK-5 (49LRTZ)

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 384 оцінок )

2 080

Немає в наявності

20

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Випробуйте виключне якість моделі з нової Американської інструментальної порошкової сталлю CPM 3V – оцініть гострий, як бритва клинок і переконайтеся, що не зможете обійтися без Recon Tanto у своєму арсеналі.

Recon Tanto продовжує переглядати стандарти для бойових ножів по всьому світу. Оцінивши активне військове застосування в численних конфліктах на протязі останніх 20-ти років, ніж став основним фіксованим клинком для спеціальних військових підрозділів і штурмових груп з спецвооружением. За останні 34 роки, Cold Steel вдалося створити ніж вищої якості для бойового застосування. Наші новаторські дослідження, розробки та удосконалення форми клинка, поза всяким сумнівом довели цінність Американського танто.

Сталь CPM 3V пр-ва компанії Crucible створена для забезпечення максимальної стійкості до зламу і викришування серед высокоизносостойких інструментальних сталей. Ударна в'язкість CPM 3V наближається до рівня S7 та інших ударостійких сталей. При цьому вона забезпечує відмінну зносостійкість, високу міцність і термостійкість. Володіючи твердістю HRC 58-60, сталь CPM 3V може замінити інструментальні стали там, де виникають постійні проблеми з поломкою і викрашуванням.

В буденності сучасної людини впевнено закріпилися складні ножі, що вміщуються в кишені штанів, куртки або невеликої сумки. Вони так сподобалися людям завдяки своєму компактному розміру і функціональності. Асортимент виробів рясніє різними моделями, що включають в себе як один ніж, так і безліч інших елементів.

По своїй конструкції складні моделі мало відрізняються від нескладних, хіба що додатковим механізмом, за рахунок якого гостра частина і ховається в ручку. Класичний варіант оснащений клинком з одностороннім заточуванням. Його обертання відбувається за рахунок площині рукоятки.

Cold Steel фірма яка володіє феноменальною популярністю у любителів ножів у всьому світі. Навіть якщо ви новачок в ножовий сфері, як би ви не намагалися, ви не зможете обійти увагою ножі цього американського бренду. Без перебільшення можна сказати, що сьогодні Cold Steel - це легенда ножовий галузі, вироби якої прикрашають колекції, виблискуючи "холодною сталлю" на полицях і сидять на кишенях в якості ножів повсякденного використання.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 4.8
Довжина клинка, мм
  • 178
Загальна довжина, мм
  • 298
Тип ріжучої кромки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».