Ніж Ganzo G7412P-WS чорний (G7412P-BK-WS)

Довжина клинка, мм
  • 89

Ніж Ganzo G7412P-WS чорний (G7412P-BK-WS)

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 372 оцінок )

1 117

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж — це предмет, без якого просто не обійтися ні в побуті, ні під час відпочинку. Ножі є в кожному будинку, але для людей, які люблять вільний час проводити на природі, не досить функціональності звичайного кухонного ножа. У кожного рибалки, мисливця, туриста обов'язково повинен бути хороший складаний ніж, який зручно взяти з собою в будь-яку подорож, і який допоможе в польових умовах вирішити питання приготування їжі, роботи зі спеціальним спорядженням, облаштування наметового табору і багато інших.

Компанія Ganzo спеціалізується на випуску туристичних, мисливських, рибальських ножів, а також мультитула і точілок. Кожен з перерахованих предметів займе гідне місце в переліку похідного спорядження і допоможе зробити відпочинок більш комфортним. Але головна перевага продукції Ganzo перед товарами інших виробників полягає в тому, що при порівнянному рівні якості, ціна Ganzo істотно більш демократична. Власники компанії поставили перед собою і командою своїх однодумців досить складне завдання: зібрати все краще, що вже реалізовано у виробництві ножів, точілок і мультитула, доповнити ці технології власними технічними розробками і, використовуючи тільки матеріали високої якості, випускати доступну за ціною продукцію. Здавалося б, що категорії ціни і якості повинні перебувати у обратнопропорциональной залежності, але компанії Ganzo вдалося довести на практиці, що і продукти високої якості можуть бути недорогими.

Ножі Ganzo – відмінний вибір, якщо вам потрібен хороший ніж для повсякденних задач: якісна сталь, універсальний і практичний матеріал рукоятки, надійний і зручний замок леза.

Багато моделей ножів Ganzo являють собою репліки добре відомих ножів від топ-виробників, які давно і міцно зміцнилися на світовому ринку. Вони ні в чому не поступаються за якістю своїм праобразом. Більш того, деякі з ножів інженери компанії Ganzo навіть змогли ще більше вдосконалити, завдяки чому вони зайняли верхні позиції в рейтингу популярності серед покупців у всьому світі.

Невеликий і легкий ніж Ganzo G7412Р легко впорається з будь-якими видами робіт, які можуть бути актуальні під час відпочинку на природі. Він виконаний з нержавіючої сталі 440С, добре заточений і оснащений знімним темляком зі свистком.

Ganzo G7412Р — це добротний ніж для будь-яких поїздок на природу. З ним можна вирушити на риболовлю, полювання або ж піти в похід. Використання на природі він добре переносить завдяки продуманому вибору матеріалів. Для клинка використовується високоякісна нержавіюча сталь такої популярної марки як 440С. Цей метал добре протистоїть як появі іржі, так і інших видів корозії. Заточене лезо гладко, а бічна поверхня клинка оброблена методом шліфування Stone Washed, яке надає матовий ефект і робить непомітними невеликі подряпини. Розмір леза становить 89 мм довжиною до рукоятки і 3,3 мм по товщині.

Для рукоятки був обраний склопластик G10, який створений за композитної технології, а тому, має високу міцність. Два варіанти кольору, помаранчевий і чорний, дають можливість вибрати той ніж моделі Ganzo G7412Р, який вам більше сподобається. Поверхня ручки — хвиляста, що допомагає надійніше тримати ніж в рукавичках або мокрих руках. Для носіння ножа на поясі, є сталева кліпса, а для додаткової страховки на руці — темляк. В даній моделі, на темляку прикріплений ще і свисток.

Положення леза цього складного ножа блокує штифтової фіксатор Axis. Його надійність добре відома, як і довговічність за умови періодичної чистки механізму. Ніж Ganzo G7412Р можна відкрити однією рукою і носити в кишені без побоювання, що він може відкритися випадково.

Особливості:

  • нержавіючий сталевий клинок;
  • поверхню леза Stone Washed;
  • довжина клинка без рукоятки становить 89 мм;
  • ширина лінії обуха ножа — 0,33 см;
  • накладки на рукоятку з матеріалу G10;
  • хвиляста поверхня рукоятки;
  • вбудований штифтової фіксатор Axis;
  • вага ножа дорівнює 150 грам;
  • в комплекті є темляк і свисток.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.3
Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».