Ніж Benchmade 556SBKOD

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 74

Ніж Benchmade 556SBKOD

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 378 оцінок )

4 610

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Benchmade — авторитетний виробник
В даний час бренд заслужено визнаний кращим виробником інноваційних тактичних ножів.
Величезною популярністю користуються складні моделі, заслужену любов отримали ножі Benchmade з фіксованою ручкою.
Їх із задоволенням купують для правоохоронних органів і армії.
Виробник не перестає дивувати споживачів новинками, які демонструють переваги сучасних технологій і новітніх інноваційних розробок.
Ножі Benchmade виготовляють з найкращих матеріалів для виробництва використовують порошкові сталі, міцні композити класу G10, а також титан і інші природні матеріали.
У компанії працюють кращі вітчизняні майстри, а також провідні світові дизайнери.
Сьогодні саме вони створюють нові еталони, регламентуючи все більш жорсткі стандарти якості у виробництві ножових виробів.

Складні ножі практично незамінні в будь-якому поході, на риболовлі чи полюванні.
Їх часто використовують і в побуті, оскільки вони є надійними помічниками в ремонті та інших побутових процесах.
Benchmade Pardue Mini Griptillian (556SBKOD) - один з найбільш практичних і стильних ножів складаний серії, з яким працювали дизайнери команди Pardue, що володіє дроп-поінт клинком, які пройшли процедуру покриття спеціальним антикорозійним шаром ВТ2.
При виготовленні даного ножа виробником вибір припав на сталь 154СМ, це пов'язано з концепцією полусеррейторного клинка, який розрахований на легке розрізання волокносодержащих матеріалів, а значить повинен довго тримати ріжучу геометрію.

Як і в інших виробах компанії Benchmade, ніж вийшов чудової якості, кожен вузол підігнаний з високою точністю, а кожне гвинтове з'єднання має обмежувач різьблення, що виключає можливість люфтів в майбутньому.

Що стосується ергономічності, кращі конструктора компанії забезпечили комфорт в користуванні як однієї, так і двома руками, цьому сприяє грамотне поєднання функціональних вузлів, таких як зручний шпенек, розташований біля основи обуха, втоплений в корпус, що не заважає пальцях axis-lock, а також кліпсу, що має 2 дзеркальних положення кріплення, в залежності від ваших уподобань.

Накладки рукоятки виконані з екстурированной, термопластичної поліефірної смоли оливкового кольору, яка на 60 відсотків складається з перероблених матеріалів.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.5
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 74
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».