Ніж Morakniv Robust carbon steel (12249)

5 відгуків

Код:  136957610

Довжина клинка, мм
  • 88

Ніж Morakniv Robust carbon steel (12249)

5 відгуків

Код:  136957610

Колір: Сірий, Чорний

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 405 оцінок )

759

Є в наявності

10

Гарантія. Відсутня Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж MORA Robust (12249) є одним з найпопулярніших ножів шведської компанії Mora of Sweden. Клинок виготовлений з вуглецевої сталі твердістю 59-60 од за шкалою Роквелла. Екстремальну витривалість і міцність гарантує 3,2 мм ширина леза. Ніж Mora Robust оснащений прогумованої рукояттю, яка збільшує зчеплення з долонею і полегшує роботу. Форма рукоятки дозволяє працювати ножем навіть в рукавичках. Як і більшість ножів Mora of Sweden модель Robust комплектується пластиковими піхвами. Чохол має зачіп на аналогічний ніж.

Ножі Mora мають заслужену популярність серед досить широкого кола людей різних захоплень, і це не випадково. Рибалки, мисливці, мандрівники, будівельники і туристи давно знають, що більш універсального ножа просто не існує.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.2
Довжина клинка, мм
  • 88
Загальна довжина, мм
  • 206
Матеріал ручки
  • Гума
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 5

  • Дмитрий Лис
    Відгук від покупця. Продавець: ВІХА. Колір: Сірий

    Брал для работы по дереву, нож справляется с такой задачей на ура! Править сканди спуски легко и удобно, завалить кромку даже неопытному будет трудно. За свои деньги нож просто прекрасен. Готовить ним правда неудобно, мешает выступ упора на рукояти, но зато силовой рез по дереву великолепен. Нож очень надежен, я его даже использовал как ударную стамеску (пришлось ввиду отсутствия нужного инструмента), но от молотка остаются вмятины на пластмассовом выступе, пластик там не твердый, но очень прочный, сколоть его практически невозможно, а вот деформировать вполне.
    Батонить ним можно и нужно, но лезвие коротковато, но для бушкрафта и туристических вылазок лучше взять что-то типа Моры 2000 или Компаньон. В качестве скинера на охоту Робаст тоже супер. А вот на рыбалку однозначно не подходит, потому что он очень сильно ржавеет, даже просто от влажности в воздухе.

    Переваги:
    Очень удобная ручка, неплохо держит заточку
    Недоліки:
    Как и у любой Моры щели между клинком и ручкой.

Доступно ще 4 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».