Пневматична гвинтівка (PCP) ZBROIA Козак 550/220 (кал. 4,5 мм, коричневий) LWW

Пневматична гвинтівка (PCP) ZBROIA Козак 550/220 (кал. 4,5 мм, коричневий) LWW

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

21 940

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

У модельному ряду PCP гвинтівок від Компанії ZBROIA з'явився новий представник "Козак 550/220" Серійне виробництво цієї моделі почалося в кінці 2017 року. У порівнянні зі своїми попередниками, гвинтівка отримала дещо інші характеристики. Розглянемо, які зміни зроблені в серійних гвинтівка PCP ZBROIA.

Змінився зовнішній вигляд магазину, він став більш ергономічний і зрозумілий при спорядженні. Це досягнуто за рахунок кільцевого скруглення в передній частині магазину. Доопрацьована заходная фаска для кулі і змінена фіксація кулі в магазині. Тепер, різні кулі легко вкладаються і надійно фіксуються в коморах магазину. При цьому, спідниця кулі легко ховається всередині комори магазину при спорядженні.

Змінена технологія виготовлення деталей механізму повороту магазину - збільшена точність деталей, що сполучаються, що дозволило збільшити довговічність і поліпшити плавність роботи механізму.

У формуванні поверхонь металевих деталей застосована технологія, що дозволяє отримати матову поверхню. Завдяки цьому, змінився зовнішній вигляд готових гвинтівок - відсутній блиск і не видно сліди експлуатації.

У модельному ряду гвинтівок з'явився приклад з горіха та стовбур виробництва Lothar Walther - для любителів ексклюзиву і "ну дуже точної" стрільби. При цьому, практика показала, що відмінність по купчастості, між стовбурами ZBROIA і LW не перевищує 15-20%.

Створюючи нову модель, переслідувалися цілі збільшення потужності пострілу, кількості вироблених пострілів з однієї зарядки балона, а також, універсальності застосування модератора. Таким чином, з'явилися нові гвинтівки зі стовбуром 550 мм, резервуаром на 220 см3 і замінним модератором. При цьому, гвинтівки класу ЛЮКС будуть мати приклад з горіха та стовбур Lothar Walther.

Енергія пострілу у гвинтівок моделі 550/220 у калібр 4,5 мм збільшена до 35 Дж при колишньому кількості пострілів. Кількість пострілів з однієї зарядки резервуара близько 50 - 55 пострілів з постійною швидкістю і енергією. Це у випадку накачування резервуара до 300 Bar. Місткість магазину - 12 куль. Нагадуємо про те, що наші гвинтівки досить компактні, а вага їх не перевищує 3,1 кг!

Зауважимо, що важливим фактором, що впливає як на кількість пострілів, так і на те, щоб їхня енергія була постійною впливає внутрішній редуктор. Цей високоточний механізм, встановлений усередині резервуара гвинтівок PCP компанії ZBROIA, чітко відміряє необхідну для пострілу порцію повітря.

Впроваджено ще одне нововведення в конструкцію цієї моделі - знімний звуковий модератор стовбура. Ви скажете, що він і раніше був знімний! Так, це так, але тепер після зняття штатного модератора на його місце можна поставити або кришку кожуха стовбура, або будь-який інший модератор, який вас цікавить, лише б у нього була стандартна різьблення UNF 1/2"-20.

Тут необхідно пам'ятати, що якщо ставиться заглушка кожуха стовбура, то звичайно ж з'являється характерний звук пострілу потужної пневматики. Що загалом - то теж багатьом представляє інтерес, тим більше без модератора гвинтівка стає компактніше - коротше на 10 см. При цьому, якість пострілу залишається на тому ж високому рівні. Перевірено отстрелами.

У висновку, зауважимо, що доопрацювання, пов'язані з моделлю 550/220 спочатку були апробовані на експортних поставках гвинтівок "КОЗАК" і "Хортиця". І там виявилася велика зацікавленість покупців. На даний момент Компанія ZBROIA поставляє свою продукцію в 16 країн світу. Географія дуже обширна 2 від Скандинавії до Південної Африки і від Південної Америки до Південно-Східної Азії. Сподіваємося, що наша новинки вам сподобається.

]]>

Характеристики

Загальна довжина
  • 920
Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 0 мм
Джерело енергії
Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!