Мультитул LEATHERMAN Skeletool KBX-Sublime (832384)

1 відгук

Код:  147521592

Мультитул LEATHERMAN Skeletool KBX-Sublime (832384)

1 відгук

Код:  147521592

Колір: Зелений

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 405 оцінок )

2 761

Є в наявності

2

Гарантія. 25 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Мультітули leatherman — це корисний інструмент з безліччю функцій, здатний виручити вас у різних життєвих ситуаціях.
Ці пристосування завоювали величезну популярність при використанні, адже вони знімають необхідність без кінця «тягати» з собою різні види інструментів.
Без мультитула не обійтися в піших або велосипедних походах, а також при поїздках на дачу або звичайних пікніках на природі.

При створенні концепції Skeletool компанія Leatherman втілила в життя ідею п'ятирічної давності.
Вот что об этом сказал руководитель дизайнерского бюро компании Бен Ривера (Ben Rivera): «В основу Skeletool положены три базовые концепции: стиль, удобство и универсальность. 
Стиль в данном контексте означает, что покупателям понравится дизайн — как художественный, так и функциональный. 
Удобство подразумевает не только новый метод ношения, но и компактность, небольшой вес инструмента, а также достаточную функциональность, чтобы оправдать постоянное ношение инструмента. 
И, наконец, универсальность: конструкция инструмента должна работать в любых ситуация, даже в самых неожиданных». 
Ніж Leatherman Skeletool KBX Subline - кишеньковий складаний ніж з серії мультитула Skeletool.
Завдяки комбінованому лезу ножа Leatherman Skeletool KBX відмінно підійде як для повсякденного використання, так і для важкоздійснюваних завдань.
Покриття рукояті - абразивостойкий карбід вольфраму (Tungsten DLC).
Клинок Skeletool KBX витягується за допомогою передбачених отворів під великий палець і фіксується замком типу Liner Lock, дизайн якого характерний для мультитула Leatherman.
Рукоятка має комбіновану конструкцію, яка виконана із сталі та алюмінію, у дизайні передбачена знімна сталева кліпса з інтегрованою відкривачкою для пляшок.
Функції: ніж з комбінованою заточкою, відкривачка для пляшок.

Характеристики

Вага, г
  • 430
Тип замка
  • Liner lock
Колір
  • Зелений
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Гарантія
  • 25 років
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Кирилл Семененко
    Відгук від покупця. Продавець: ВІХА. Колір: Синій

    Скоро год как пользуюсь этим ножом.
    Первым впечатлением было "вот кидалово!!.." Дело в том, что я не глянул на реальные размеры ножа... по фоткам показалось что он типичный складной карманный нож. Ну типа китайских поделок с рынка или туристического магазина... а когда увидел что приехало - обзывал его "ковырялкой"... первые две недели)) через две недели я был уже влюблён в него по уши и не мог без него жить.
    То, что показалось главным недостатком (размер) оказалось главной и нереально крутой его фичей. За счет малого размера, его можно иметь с собой ВСЕГДА и ВЕЗДЕ. Лично я ношу его в кошельке. Качество же... не нуждается в комментариях. Это настоящий лезерман со всеми вытекающими...
    Зачистка изоляции с проводков, нарезка сыра, проделывание отверстий, заточка карандаша... да что угодно. В крайнем случае его можно использовать даже для самообороны. Нападающий на вас просто не успеет заметит его в вашей руке, пока не почувствует на себе 4й или 5й по счету надрез))))
    Эталонный образчик выражения "мал да удал"

    Переваги:
    всё
    Недоліки:
    нет

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».