Засіб для холодного вороніння металу Brownells Oxpho-Blue® 4 oz / 118.2 ml

Засіб для холодного вороніння металу Brownells Oxpho-Blue® 4 oz / 118.2 ml

Продавець:Mishen

4.7/5  ( 315 оцінок )

580

Немає в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Найкраще на ринку професійний засіб для холодного вороніння металу!

Спочатку засіб розроблялося підфарбовування металу в місцях стирання заводського вороніння, і було орієнтовано на користувачів, у яких немає можливості повністю відполірувати зброю перед воронінням. Oxpho Blue - з-за простоти у використанні і при цьому даючи дивно високі результати - стала фаворитом у професійних зброярів. З Oxpho-Blue все, що вам потрібно зробити в більшості випадків, це зволожити шматок бавовняної фланелі і добре потерти поверхню металу. Хімікат проникає крізь масляну плівку на зброю, видаляє іржу і старе вороніння стали під ним. Звичайно ефект від використання даного засобу не можна порівнювати з красою гарячого вороніння в заводських умовах, добре відполірованої зброї, але перед розробниками Oxpho-Blue такого завдання ніхто не ставив. Однак з'ясувалося, що в руках уважного майстра покриття Oxpho-Blue не тільки красиве, але і більш довговічне і стійке до атмосферних впливів, ніж будь-яка інша відома хімічна покриття.

Так само, за багато років успішного використання Oxpho-Blue стали відомі інші видатні характеристики, які заслуговують на увагу:

  1. Абсолютно немає іржі.
  2. Під воронінням утворюється фосфатоподобная поверхню.
  3. Усуває іржу, тому немає необхідності видаляти легку іржу звичайним способом.
  4. Дуже велика плинність розчину, додають йому здатність проникати крізь мастила, бруд і т. д.
  5. Краса і висока довговічність покриття: енергійне втирання в сталевий ватою № 0 є одним з кращих методів нанесення - чим більше втирання, тим більше воно стає блискучим, і, оскільки шліфування є частиною процесу, остерігайтеся попадання засобу на Вашу одяг.
    (Примітка: поверхня Oxpho-Blue може стати настільки щільною, що на ній буде вода!)
  6. Можна зробити так, щоб затерте рушницю спортсмена виглядало дуже презентабельно, слідуючи цій техніці нанесення; змочіть тканину для чищення взуття за допомогою Oxpho-Blue і потріть зброю в місці вороніння як ніби Ви чистіть взуття – без особливого зусилля, щоб видалити стару бруд, жир, іржу і т. д. Будь-який хлопець може зробити зброю свого старого цілком презентабельно.

Це засіб творить чудеса і на інструментах, які вимагають вороніння: просто змочіть тканину з допомогою Oxpho-Blue, швидко потріть витерті області, і вони будуть такими ж чорними, як і раніше, але більш жорсткими.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • США
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами