Ніж кредитна карта Iain Sinclair Cardsharp (довжина: 14.2 см, лезо: 6.2 cm), рожевий

1 відгук

Код:  150244060

Ніж кредитна карта Iain Sinclair Cardsharp (довжина: 14.2 см, лезо: 6.2 cm), рожевий

1 відгук

Код:  150244060

Колір: оберіть потрібний варіант

Продавець:ua-club

4.4/5  ( 84 оцінок )

120

Немає в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Для жінок, які цінують в речах практичність і зручність, ідеально підійде стильний і оригінальний ніж-кредитна карта Iain Sinclair Cardsharp в рожевому кольорі!. Цей ніж може знадобитися в самих непередбачених ситуаціях. Їм можна почистити фрукти, заточити олівець, розрізати папір або упаковку, зробити отвір в чому завгодно!

Дуже легкий і компактний, при цьому досить міцний, ніж виготовлений з високоякісної хірургічної сталі. Матеріал корпусу – пропілен м'якого рожевого кольору. Мініатюрний ніж-кредитна карта важить всього 14 грамів, а в складеному вигляді його найширший край – 8,8 див. Максимальна довжина в розкладеному вигляді становить 14,5 см, довжина леза трохи більше 7 див. Такий ніж можна носити в гаманці або просто в сумці або клатче. У складеному вигляді він абсолютно безпечний завдяки надійному замку, який виключає випадкове відкриття, а в розкладеному вигляді його м'яка рукоятка комфортна і безпечна для руки. Такий ніж може бути оригінальним подарунком.

Характеристики

Загальна довжина, мм
  • 142
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».