Ніж складаний Ganzo G7211 (довжина: 200 мм, лезо: 85мм, сатин), зелений

14 відгуків

Код:  150244830

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85

Ніж складаний Ganzo G7211 (довжина: 200 мм, лезо: 85мм, сатин), зелений

14 відгуків

Код:  150244830

Колір: Зелений

Продавець:ua-club

4.4/5  ( 84 оцінок )

920

Є в наявності

6

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальна розробка складного ножа Ganzo 7211 придатна для використання рибалками, мисливцями, також стане в нагоді в туристичних походах і щоденного міського застосування. За рахунок невеликих розмірів і ергономічної форми, ніж може стати невід'ємним елементом спорядження, яке користувач бере з собою щоразу, виїжджаючи за місто на відпочинок.

В якості основного матеріалу для виготовлення клинка була використана нержавіюча сталь вищої якості марки 440С. До складу даної сталі входить безліч елементів, що сприяють забезпечувати високу твердість сплаву і головне надає йому хороших коррозиеустойчивых властивостей. Твердість клинка виміряна за міжнародною шкалою Роквелла і становить 58-60HRC. При такій міцності сплаву, клинку однозначно гарантується хороша стійкість до збереження заточування при роботі з будь-якими матеріалами. Поверхня клинка має спеціальну обробку – сатинуванням, яка після її проведення робить поверхню клинка матовою, зі слабко помітним малюнком від шліфувальної машини.

Для виготовлення рукоятки ножа був використаний якісний, стійкий до вигорання матеріал – G10. Замикання клинка у відкритому положенні і закритому забезпечується замком Auto Lock.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85
Загальна довжина, мм
  • 200
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 14

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».