Ніж фіксований Колодач Регер М2 (довжина: 290мм, лезо: 160мм)

Довжина клинка, мм
  • 160

Ніж фіксований Колодач Регер М2 (довжина: 290мм, лезо: 160мм)

Продавець:ua-club

4.4/5  ( 84 оцінок )

1 069

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Великий багатофункціональний фіксований ніж РегемМ2 вироблений українською компанією Колодач. Представлений виробник дуже серйозно ставитися до виготовлення та розробці кожного ножа, кожна модель виготовляється індивідуально вручну ножовим майстром, але до того як втілити ніж і надати йому унікальну форму, розробляється досить багато прототипів, які тестуються в цих екстремальних умовах. Даний ніж стане незамінною річчю на випадок використання мисливцями, туристами і навіть у застосуванні як тактичного ножа.

Ніж має відмінне за якістю фіксоване лезо виготовлене за типом фултанг. Оснащений досить гострим лезом має чудову заточку, яка навіть при грубому використанні залишиться гострим і придатним для подальшого використання. Сталь з якої виготовлений ніж має дуже міцну структуру, володіє відмінною зносостійкістю, а вся конструкція в загальному вигляді має елегантну форму, і який може бути використаний як в побуті так і в туристичних або мисливських умовах. У верхній частині клинка є спеціальних гачок призначений для того, щоб відривати пляшки, поруч з гачком є отвір яке може бути використане для підвісу ножа. Накладки на ручки виконані з міцної маслостойкой полімерної гуми, з значним розміщенням на ній шорсткості, яка природним чином не дасть руці ковзати навіть при активному використанні.

Конструкція досить легка, але дуже міцна, тому використовувати і контролювати процес з таким ножем буде дуже просто.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 160
Загальна довжина, мм
  • 290
Матеріал ручки
  • Гума
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».