Ніж складаний Ganzo G7393 (довжина: 205мм, лезо: 87мм, чорне), чорний

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 87

Ніж складаний Ganzo G7393 (довжина: 205мм, лезо: 87мм, чорне), чорний

Продавець:ua-club

4.7/5  ( 114 оцінок )

587

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів гарантії від продавця Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель Ganzo G7393-BK представляет собой очень эргономичный и главное многофункциональный нож, который станет лучшим помощником пользователю от дающего предпочтение активному образу жизни. Главной особенностью ножа, является его дизайн, а именно выраженно черный клинок и шероховатые накладки разных цветов, идеально сочетающиеся с черным – оранжевые, черные и тактические зеленые. Также стоит отметить и примененные для изготовления материалы, благодаря которым он будет легко справляться с поставленными задачами, и при этом выполнять их в любых погодных условиях.

Клинок ножа виконаний з популярної в ножестроении сталі 440С. Використовується сталь – це нержавіючий сплав елементів, що володіє хорошими антикорозійними властивостями. Також наділений чудовою міцністю 58 одиниць по Роквеллу, гарантує хорошу міцність різальної кромки, яка залишиться гострою не залежно від ріжучих їй матеріалів. Завдяки добре заточеною кромці, її можна буде легко заточувати в будь-яких умовах і з використанням кишенькового точила.

Накладки ножа Ganzo G7393, виконані з G10. Склопластик G10 – це міцний і зносостійкий матеріал, який має тривалий термін служби і пристосований для роботи в польових умовах.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 87
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Загальна довжина, мм
  • 205
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».