Ніж складаний Ontario RAT-1 D2 (довжина: 216мм, лезо: 89мм, сатин), чорний 8867

1 відгук

Код:  150252432

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 89

Ніж складаний Ontario RAT-1 D2 (довжина: 216мм, лезо: 89мм, сатин), чорний 8867

1 відгук

Код:  150252432

Продавець:ua-club

4.4/5  ( 84 оцінок )

1 682

Немає в наявності

2

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оригінальний складаний ніж, який має величезну популярність на світовому ринку це Ontario RAT-1 D2. Дана версія ножа є модифікацією вже знайомого і раніше представленого ножа Ontario RAT-1, і відмітними рисами ножів є застосовна сталь з якої виготовлений клинок. Представлена модель ножа розроблена для застосування як інструменту на кожен день. Практичні властивості ножа передбачають використання ножа для щоденного застосування так як він володіє малими габаритними розмірами в складеному і розкладеному стані, завдяки чому ніж можна носити з собою в кишені тактичних штанів як додатковий і потрібний інструмент для повсякденного використання. Процес виготовлення ножа складається з безлічі технологічних процесів, завдяки яким він має кращі в своєму класі характеристики. Також для виготовлення даного ножа були використані високоякісні, найбільш міцні і легкі матеріали, при з'єднанні всіх раніше описаних позитивних властивостей виробник в результаті отримав чудовий складаний ніж з чудовими характеристиками міцності. Упакований представлений ніж Ontario Model 1 у фірмову стильну картонну упаковку, так що модель ножа стане так відмінним подарунком як для справжнього професіонала так і початківця любителя.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 89
Загальна довжина, мм
  • 216
Матеріал ручки
  • Нейлон
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Михаил Калюжный
    Продавець: ua-club

    Это китайская копия и оригинал? Сталь клинка D2? Оригинал вроде как с aus8 ?

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».