Кишеньковий ніж Sanrenmu 6029LUC-GQ (6029LUC-GQ)

Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Sanrenmu 6029LUC-GQ (6029LUC-GQ)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 243 оцінок )

490

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Довжина клинка біля складаного ножа Sanrenmu 6029LUC-GQ становить всього 53 міліметра, при загальній довжині розкладеного інструменту – 12,8 сантиметрів. Дана модель призначена для повсякденного використання. Крім того, завдяки компактним габаритам і невеликій вазі ніж можна взяти з собою в туристичний похід або на пікнік з друзями. Лезо у цього інструменту заточене прямим способом, за рахунок чого можна швидко і легко нарізати овочі або фрукти, обробити рибу або заготовити дрібні гілки для розведення багаття. Клинок отримав відмінну заводську заточку. У ножа Sanrenmu 6029LUC-GQ він виконаний з якісної нержавіючої сталі марки 8Cr14MoV, яка за своїм хімічним складом відповідає японської сталі AUS-8. Даний тип сталі не вимагає від власника особливого догляду, після кожного використання буде досить просто протирати клинок шматком сухої тканини. Від складань клинка на пальці, під час активного використання кишенькового ножа, захистить замок під назвою Liner Lock, який відмінно зарекомендував себе в складних інструментах даного типу.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Скловолокно
Загальна довжина, мм
  • 128
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».