Кишеньковий ніж Spyderco Delica 4 Black Blade, полусеррейтор (87.01.36)

Кишеньковий ніж Spyderco Delica 4 Black Blade, полусеррейтор (87.01.36)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 243 оцінок )

3 140

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

В 1990-ом году Spyderco всколыхнул мир, выведя на рынок два ножа, Delica и Endura. Их успех объясняется надежностью конструкции, простотой в эксплуатации, открытием ножа одной рукой, чего до этого даже не могли представить. Они - два лучшие бестселлера Spyderco, и с тех пор они продолжают усовершенствоваться. За время присутствия Endura и Delica на рынке улучшилась их эргономика, модифицировалась сталь клинка и постоянно увеличивались показатели работы. Результатом этой эволюции стали Endura4 и Delica4. В обеих моделей теперь винтовая конструкция, чистка стала намного легче. Подвійні каркасні напрямні в рукоятці з нержавіючої сталі роблять ніж більш міцним, при цьому не додаючи ваги. Матеріал клинка - сталь VG-10. На зворотному боці клинка є ребристий упор для пальця, а також 13-милиметровое вікно відкриття ножа. Бронзові втулки пом'якшують відкриття/закриття ножа, а 4-хпозиционная кліпса може бути встановлена в верхній або нижній частині рукоятки, як з правого боку для правші, так і з лівого - для ліворуких користувача.

Чорне покриття клинка даної модифікації з пара конденсується на поверхню металу, створюючи ефект лакованої поверхні. Також модель оснащена ручкою, виготовленої з нейлону, заповненого скловолокном (FRN). Цей матеріал дуже легкий, але при цьому, надзвичайно міцний. Формується литтям, тому його двонаправлена текстурована поверхня дуже надійно утримується долонею при будь-яких погодних умовах.

Spyderco Delica 4 зразка 2010-го року отримала вдосконалений клинок з прямими спусками ріжучої кромки від самого обуха, а також широкий ряд доступних кольорів.

Характеристики

Загальна довжина, мм
  • 181
Піхви/чохол
  • Немає
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».