Кишеньковий ніж Ganzo G7321 Black (G7321-BK)

Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Ganzo G7321 Black (G7321-BK)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 249 оцінок )

871

791

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Для рибалок, туристів, мисливців, спортсменів-екстремалів і багатьох інших користувачів компанія Ganzo випустила модель складного ножа Ganzo G7321. Настільки широка аудиторія пояснюється тим, що ніж дійсно вийшов дуже практичним і надійним. Для нього майстри ножовий індустрії використовували вже перевірені матеріали і технології, а також розробили стильний дизайн. Ця модель впорається з будь-якими дорученими їй роботами по благоустрою кемпінгу, приготування їжі на багатті, з виконанням підсобних робіт.

Метал, який використовується для ножа Ganzo G7321 — це нержавіюча сталь 440С. Зі своєї групи сплавів вона найбільш якісна і може похвалитися збалансованістю таких якостей, як твердість (в даному випадку, близько 58 од.), простота заточування, опірність корозії. Звичайно, ніж з такої сталі потребує догляду, але для нього достатньо мінімального уваги з боку власника, щоб залишатися таким же гострим і добре відшліфованим, як і відразу з коробки. Лезо ножа має гладку різальну кромку, яку легко поєднувати за допомогою найпростішої точила. Товщина клинка в самій широкій частині дорівнює 3.3 мм. А його повна довжина досягає 9.5 див. З наближенням до рукоятці клинок істотно розширюється. На цій ділянці розташовано круглий отвір, що служить для відкривання складеного ножа. Чохол для зберігання Ganzo G7321 не потрібно, оскільки лезо приховано всередині рукоятки. Втім, цей аксесуар кожен користувач може придбати окремо за власним бажанням. Щоб ніж не відкрився, коли цього не потрібно, у нього вбудований замок під назвою Liner-Lock. Незважаючи на свою просту конструкцію, цей замок отримав статус одного з найбільш надійних.

Рукоятка ножа може бути оранжевою, зеленою або чорною. Саме в ці кольори пофарбовані пластикові накладки з композиту G10. Щоб ніж надійніше лежав у долоні, вони мають текстуровану поверхню. Цей же момент робить дизайн ножів ще більш привабливим. Що стосується надійності накладок, то вони дуже міцні, не вицвітають на сонці і не піддаються жодному з основних корозійних факторів.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.3
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».