Патронташ на 24 патр. закритий Волмас шкіра чорний (5101/1)

1 відгук

Код:  157855237

Патронташ на 24 патр. закритий Волмас шкіра чорний (5101/1)

1 відгук

Код:  157855237

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 240 оцінок )

610

Немає в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пояс-патронташ закритого типу Волмас є прекрасним рішенням для тих, хто віддає перевагу спорядження, виконане з натуральних матеріалів. Використання при виробництві шкіри чорного кольору не тільки робить патронташ практичним, але і забезпечує виробу відмінний зовнішній вигляд.

Виконаний з високоякісної натуральної шкіри, пояс-патронташ поєднує водонепроникність, високу міцність і довгий термін служби. В даному патронташі є 4 клапана, кожен з яких закриває 6 клітинок для гладкоствольних патронів 12 або 16 калібру. При цьому кожен з клапанів фіксується ремінцем і шпеньком.

Завдяки закритій конструкції патронташа забезпечується відмінна збереження патронів, що дає можливість полювати за будь-якої погоди. Певну вишуканість аксесуар додає декоративна строчка на клапанах. Необхідно відзначити, що на патронташі між відділеннями у верхній і нижній частині передбачені спеціальні кільця.

Вони дозволяють прикріплювати самі різні предмети – наприклад, зашморг для птиці, додаткові наплічні ремені, інші приладдя для полювання. Довжина патронташа регулюється – від 100 до 135 см, враховуючи довжину ременя.

Закритий, закривається 4-ма клапанами на 6 патронів. Клапани прикрашені декоративною строчкою. Одягається поверх одягу. Наявність на патронташі зверху і знизу вшитих кілець, до яких можливо додатково чіпляти різні пристосування (можна дозамовити додатковий наплічний ремінь, удавка для птиці, пристрій для вилучення стріляних гільз та ін) Ємність - 24 патрона. Для 16,12 калібрів. Виготовлений зі шкіри-спилок. Колір - коричневий *, чорний. * Відтінок коричневого кольору може відрізнятися від фото - уточнюйте у менеджера магазину. Довжина (без ременя)- 65 см. Довжина (з ременем) – мін. 100, макс. 135 см. Ширина патронташа – 7,5 см. Ширина ременя – 3,0 див.

Характеристики

Фіксація
Калібр
Кількість патронів
Додаткові характеристики
  • На пояс
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Ольга Рашкова
    Відгук від покупця. Продавець: BRO CENTER

    Спасибо за товар. Качество понравилось.Доставили очень быстро.