Маскувальний костюм Кікімора One Size

Маскувальний костюм Кікімора One Size

Продавець:CamoHant

4 000

Є в наявності

56

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Маскувальний костюм Кікімора розроблений спеціально для полювання на водно-болотну дичину, хоча не виключається можливість її використання на інших видах полювання завдяки природному кольору, що нагадує сухий очерет і суху траву. Костюм складається з куртки з рукавами і капюшоном та штанів на гумках і утяжках.В комплекті маскувальна маска і накидка на зброю.

Основа - трикотажна сітка 100% ПЕ. Обшите натуральним ликом.Лико забарвлене, з метою досягти максимальної схожості з сухим очеретом та сухою травою.
Маскувальний костюм МК"Мара" - універсальний варіант маскування для полювання на гусака або голуба на полях, так і на качку в очереті і взабродку. Виріз капюшона регулюється еластичною гумкою з фіксаторами. Виконаний з м'якого, не виробляє шуму матеріалу, не блищить і не створює відблисків на сонці.
Більш реалістичний вигляд маскування маскхалат набуває після декількох разів використання. До початку експлуатації буде трохи сипатися пошкоджене при обшивці лико - це нормальний процес, за кілька виходів сипатися перестане. При попаданні бруду на маскхалат реалістичність маскування значно посилюється. За рахунок виконання з екологічно чистих і натуральних матеріалів костюм не викликає алергічних реакцій.
Єдиний розмір - на зростання в межі 170-195 див.
Розміри вказані з урахуванням того, що маскування одягається поверх верхнього одягу.
Комплектується компресійної сумкою.
Вага - 1.7-1.8 кг
Прання - ручна.
При намоканні маскуючого матеріалу перед зберіганням рекомендується просушити подвешеном положенні.
УВАГА! Маскування берегти від вогню!

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами