Пневматичний пістолет Gletcher APS (Стечкіна) BB , BLOWBACK

7 відгуків

Код:  158590426

Пневматичний пістолет Gletcher APS (Стечкіна) BB , BLOWBACK

7 відгуків

Код:  158590426

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

6 380

Немає в наявності

21

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пістолет виготовлений повністю з металу. Довжина 225 мм, вага 1.04 кг
  • Обладнаний блоубэком (blowback), тобто при кожному пострілі затвор здійснює рух назад для реалістичнішої імітації стрільби з вогнепальної зброї, а також автоматично зводить курок.
  • По закінченні боєприпасів стає на затворну затримку (затвор фіксується в задньому положенні).
  • Країна-виробник - США.
  • Перший постріл можна провести або самовзводом, або попередньо вручну взведя курок (попереднє зведення).
  • Початкова швидкість кулі 120 м/с, що не набагато менше версії без блоубэка (зазвичай блоубэк відбирає на себе істотну частину потужності при стрільбі)
  • Місткість магазину 22 сталевих кульки.
  • Пістолет є точною пневматичної версією автоматичного пістолета Стєчкіна (АПС).
  • Gletcher APS BB відноситься до серії Gletcher Precision - елітні версії цього виробника, виготовлені з абсолютною точністю повторення оригіналу і увагою до кожної деталі.
  • Гарантія становить 18 місяців.

Завдяки системі Blowback цю модель потрібно буде зводити тільки при першому пострілі, при подальшої стрільби затвор, що відкидається назад, буде зводити курок автоматично. По закінченні стрільби, коли отстрелян останній кульку в обоймі, спрацьовує функція постановки на затворну затримку. По-перше, це дає стрілку можливість відразу побачити, що магазин спорожнів, а, по-друге, після заміни магазину і натискання на важіль затворної затримки, затвор повертається в переднє положення, автоматично дослав у стовбур кульку.

Як і всі моделі пістолетів Глетчер, APS NB в точності, аж до ваги і розміру, повторює автоматичний пістолет Стєчкіна (АПС). Можлива також неповна розбирання пістолета. Необхідно відзначити, що виробник Gletcher є першим, хто розробив пневматичну версію пістолета Стечкіна.

Користувачі хвалять відчуття реального зброї в руках, при цьому пістолет показує відмінну потужність і точність стрільби.

З лівого боку пістолета розташований ручний запобіжник.

Запобіжник має три положення, як і бойовий аналог: ПР (на запобіжнику), ОД (одиночний) та АВТ (автоматичний). У пневматичної версії АВТ - декоративна функція, пістолет стріляє тільки одиночними пострілами. Написи вичавлені, як і в оригіналу, що набагато практичніше фарби, яка з часом стирається.

Модель відрізняється від APS NBB наявністю блоубэка.

Про прототипі

Автоматичний пістолет Стєчкіна (АПС), як випливає з назви, був розроблений з можливістю автоматичної стрільби, тобто стрільби чергами, що є великою рідкістю для пістолетів таких невеликих габаритів. Розробка зброї велася інженером Ігорем Стечкиным з 1948 року, і вже в 1951 році, майже одночасно з пістолетом Макарова (ПМ), він був прийнятий на озброєння Радянської армії.

Пістолет АПС був призначений в першу чергу для озброєння тих солдатів і офіцерів, яким за статутом не належало мати автомати, а застосування пістолета ПМ було б недостатньо в разі зіткнення з противником.

Зброя володіє високою надійністю роботи, перевіреної у важких експлуатаційних умовах, а згодом і в бойових діях. Пістолет має відмінну точність стрільби, незважаючи на використанні патрона з невисокими балістичними якостями і малим кутом нахилу рукоятки. Одним з головних переваг є мала віддача і зовсім невелика підкидання зброї при пострілі. Це якість у поєднанні з високою точністю, дозволяє вести швидкісну стрілянину одиночними пострілами з великою щільністю влучень.

У 1960-х пістолет був знятий з озброєння зважаючи на великих габаритів зброї та кобури-прикладу, що робило незручним носіння пістолета, особливо в мирний час, а також через непрактичність ведення автоматичного вогню, крім того, рукоятка з малим кутом нахилу вимагає часу на звикання і мало підходить для стрільби навскидку. Тим не менш, модель продовжувала використовуватися в окремих рядах військ, а також поставлялася в дружні країни.

Про бренд

У 2008 році американська компанія SMG почала виробництво пістолетів преміум-класу під брендом Gletcher. Через трохи років Глетчер завоював серця і душі ентузіастів по всьому світу. І не дивно, адже він спочатку замислювався як створення можливості володіти і застосовувати зброю тим стрільцям, які в силу культурних або законодавчих причин не мають можливості придбати вогнепальну зброю.

Завдяки тому, що пістолети Глетчер повторюють бойові зразки до найдрібніших деталей, вони здобули повагу не тільки стрільців, але й колекціонерів зброї та любителів історичної реконструкції.

Комплектація

  • Пістолет
  • Підтискної шестигранний ключ
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Особливості
Тип зводу
Загальна довжина
  • 225 мм
Режим вогню
Вага, г
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 7

  • Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: ZALP

    Здравствуйте вопрос к продавцу:
    пистолет был приобретен 05,05,2020 после не слишком большого настрела лопнула силуминовая направляющяя затворной рамы.(изучив разнообразные форумы, люди приходят к мнению что это происходит из-за мощной пружины и бб )
    Это гарантийный случай? Если нет не могли бы вы подсказать мастерские где ее можно заменить или купить

    Переваги:
    Мощный, точный, внешний вид и работа бб
    Недоліки:
    некоторые части выполнени из не очень качественного силумина
  • Виктор Демченко
    Продавець: ZALP

    А какая разница с bb или nbb, чем конструктивные отличия. Следите за шайбой для фиксатора ударника очень тяжело найти, как по мне эту запчасть.

  • Игорь Коломиец
    Продавець: ZALP

    Уточните,пожалуйста,характеристики.В описании скорость пули 120 м/с,в сноске под фото-110.Чему верить?

Доступно ще 4 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!