Пневматичний пістолет SAS Mauser M712 Blowback

2 відгуки

Код:  158590489

Пневматичний пістолет SAS Mauser M712 Blowback

2 відгуки

Код:  158590489

Продавець:ZALP

4.7/5  ( 99 оцінок )

6 920

Є в наявності

30

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пістолет SAS Mauser Blowback виготовлений повністю з металу (в якості матеріалу використано силумін, сплав кремнію з алюмінієм; частина зовнішніх і внутрішніх елементів, а також деякі деталі механізму виконані з якісного пластика). Накладки на рукоять зроблені з пластику з імітацією під дерево. Довжина виробу 296 мм, вага 1.4 кг
  • SAS KMB18DHN (2370.14.37) обладнаний блоубэком (blowback), тобто при кожному пострілі затвор здійснює рух назад для реалістичнішої імітації стрільби з вогнепальної зброї, а також автоматично зводить курок. У даній моделі як такої затворної рами немає, рух здійснюється тільки сам затвор, в завдання якого входить зведення курка. Для початку стрільби після установки магазину необхідно вручну відтягти затвор на себе і відпустити. Функція затворної затримки (служить для фіксації затвора в задньому положенні після відстрілу боєзапасу) у KMB-18DHN не реалізована.
  • Передбачений режим стрільби чергами. Перекладач вогню розташований з лівої сторони зброї у спускового гачка і не з'єднаний з запобіжником на відміну від більшості моделей. Буква N - одиночний вогонь, буква R - автоматичний.
  • Початкова швидкість кулі становить 100 м/с.
  • Місткість 18 сталевих кульок.
  • Одного балона вистачає на 60 пострілів (дані приблизні).
  • Ствол пістолета обладнаний системою хоп-ап (англ. Hop-up, High Operating Power, кільця з гуми або силікону з виступом, що виконує в гладкоствольних пістолетів функцію нарізів каналу стовбура: кульці, ударившемуся про виступ, надається обертання навколо своєї поздовжньої осі, що покращує дальність і стабільність польоту).
  • Пістолет оснащений повноформатним магазином. Кнопка вилучення магазину знаходиться з правого боку пістолета у спускової скоби.
  • Запобіжник розташований безпосередньо біля курка і має два положення - верхнє (на запобіжнику) і нижню (вогонь).
  • Передбачено регулювання прицільної планки по висоті.
  • SAS M712 Mauser (23701437)є пневматичної версією вогнепальної пістолета M712 Mauser C96 від компанії "Маузер".
  • В комплекті інструкція на російській мові.

Чудово виконана версія легендарного пістолета з опрацюванням усіх деталей. Модель набувається не стільки для стрільби, скільки для колекціонування пневматичних реплік бойової зброї. Крім зовнішньої схожості в зразку реалізована система блоубэк і стрільба чергами.

Про прототипі

Пістолет був розроблений німецькою компанією "Маузер" у 1895 році конструктором Фіделем Федерле спільно з братами Жозефом і Фредеріком. Власник підприємства, яке на той час вже напрацювало собі ім'я виробництвом довгоствольної зброї, Пауль Маузер був проти створення самозарядного пістолета, і той створювався в таємниці від господарів компанії. Тим не менш, коли готовий зразок був представлений, Пауль не тільки не заборонив подальші розробки, але й сам активно включився у вдосконалення зброї. У підсумку саме Маузер С96, запатентований на ім'я конструктора Пауля Маузера, стає самою популярною моделлю за всю історію компанії.

Пістолет придбав широку популярність завдяки дуже високій потужності стрільби, і заслужено став позиціонуватися як невеликий карабін, при тому, що в якості приклада використовувалася дерев'яна кобура, а дальність стрільби доходила до 1000 м.

У 1932 році з'являється знаменита модифікація Mauser M712 в якості компактного пістолета-кулемета з магазинами на 10 та 20 патронів і скорострільністю 850 постр./мін.

Про бренд

Модель виробляється на потужностях тайванського заводу на замовлення великого українського дистриб'ютора.

Комплектація

  • Пістолет
  • Ключ для поджатия балона CO2
  • Сталеві кульки BB 250 шт.
  • Інструкція російською мовою
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)


Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Особливості
Загальна довжина
  • 296 мм
Місткість магазина
Режим вогню
Затворна рама
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!