Стартовий пістолет Ekol Alp Black (чорний)

1 відгук

Код:  158590573

Стартовий пістолет Ekol Alp Black (чорний)

1 відгук

Код:  158590573

Колір: Чорний

Продавець:ZALP

4.7/5  ( 123 оцінок )

3 393

Є в наявності

16

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Турецький стартовий пістолет EKOL Alp зовні дуже схожий Beretta 85F. Стартовий пістолет – пістолет для холостого пострілу. Використовується при пострілі, відповідно, холостий патрон. Використовувати його можна при старті спортивних змагань, а може, для залучення уваги, для подачі сигналу, для відлякування зграї собак та ін.

Стартові пістолети не є вогнепальною зброєю і продаються без дозволу.

Ствол пістолета заглушений сталевим штифтом конусного типу, який прикритий помаранчевої заглушкою, яка і дозволяє зрозуміти, що це сигнально-шумовий зброю, з першого погляду. Незважаючи на те, що це стартовий пістолет, він тим не менш оснащений цілком і мушкою, це додає зброї значності.

Матеріал корпусу – спеціальний високоміцний пластик, але внутрішні деталі та механізми з збройової сталі. Це, звичайно, відбилося на його масі – усього 610 грамів, тоді як габарити немаленькі – в довжину пістолет 172 мм. На відміну від Ekol Ботан дану модель можна вважати повнорозмірною копією.

Беручи його в руки, відразу відчуваєш якість виготовлення і міцність. Стріляє він холостими патронами 9 мм, місткість магазину 14 патронів, плюс один ви можете заздалегідь заслати в патронник.

УСМ подвійної дії, тобто самовзвод є, ви можете стріляти і одинарними пострілами, і серією. Після відстрілу обойми пістолет стає на затворну затримку.

Характеристики

Калібр
Загальна довжина
  • 172 мм
Вага, г
  • 610
Запобіжник
  • Ручний
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки