Револьвер під патрон Флобера Stalker 4.5 "Wood" (силуміновий барабан)

1 відгук

Код:  158590804

Місткість барабана

Револьвер під патрон Флобера Stalker 4.5 "Wood" (силуміновий барабан)

1 відгук

Код:  158590804

Продавець:ZALP

4.7/5  ( 111 оцінок )

6 500

Немає в наявності

10

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Револьвер під патрон Флобера Stalker 4.5"з пластиковою ручкою призначений для тренувальної стрілянини по мішенях. За наявності револьверів у нікель, хром, титан уточнюйте у менеджера!!! Револьвери під патрон Флобера, згідно з чинним законодавством не є вогнепальною зброєю і можуть продаватися вільно. При цьому, зовнішній вигляд револьверів настільки реалістичний, що з першого погляду можна прийняти за бойовий.

Револьвери Meydan Stalker призначені для розважально-спортивної стрільби і придбання навичок поводження зі зброєю. Завдяки компактному розміру і невеликій вазі цієї зброї завжди знайдеться місце в рюкзаку або багажнику автомобіля. Stalker 4,5 wood силумін - призначений для спортивної і розважальної стрільби. Якісно виконаний, всі основні деталі: запобіжна планка, стовбур і штовхач барабана виконані зі сталі. Барабан виготовлений із силуміну. Ударно-спусковий механізм подвійної дії. Показує відмінну купчастість, а завдяки зручній ручці ви зможете потрапляти точно в ціль як поблизу, так і на далекій відстані. Про виробника: Stalker - турецька фірма,що спеціалізується на виробництві револьверів під патрон Флобера. Головний пріоритет компанії - високоякісне зброю за доступною для кожного ціною, завдяки цим заслужила величезну популярність і довіру покупців.

Характеристики

Калібр
  • 4 мм
Довжина дула
Початкова швидкість кулі
  • 160 м/с
Місткість барабана
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Паша Ступак
    Продавець: ZALP

    Всё пришло в лучшем виде , но!!! на фото барабан металический «это видно по характерным насечкам» , а приехал силюминовый. В остальном всё по красоте.

    Переваги:
    Качество сборки
    Недоліки:
    Весь силюминовый кроме ствола , он со стали