Ніж Ruike P841-L

1 відгук Код:  160746608
Довжина клинка, мм
  • 90

Ніж Ruike P841-L

1 відгук Код:  160746608

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 393 оцінок )

1 043

Немає в наявності

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Головними достоїнствами ножів Ruike, які вигідно відрізняють їх від конкурентних моделей, є надійність і плавність роботи, обумовлені застосуванням першокласних матеріалів, їх якісною обробкою і продуманістю кожної деталі в конструкції. Такий підхід до створення ножів є гарантом того, що виготовлена продукція прослужить дійсно довго навіть при експлуатації в несприятливих умовах. До речі, гарантія на всі складні ножі бренду Ruike становить 5 років. Це говорить про те, що виробник упевнений в якості своїх товарів.

Модель Ruike P841-L в загальних рисах нагадує інші ножі даного бренду, так як для створення клинка застосовується новітній вид ножової сталі - 14C28N. Отже, клинок цього ножа витримає значні фізичні дії і не заіржавіє навіть якщо пролежить довгий час у воді. Оригінальна геометрія клинка і ретельно опрацьовані спуски дозволять з легкістю розрізати різні матеріали. А термічна обробка, яку проходить клинок при створенні ножа, дозволить довго не турбуватися про необхідність заточування.

Клинок ножа оснащений двостороннім шпеньком і «плавцем» (flipper), а це означає що ніж можна відкрити будь-якою рукою, що особливо корисно при виконанні будь-яких робіт.

Накладки на рукоять складаються з суцільнолитих пластин G10, мають шорстку поверхню. До особливостей цієї моделі можна віднести оригінальний візерунок на рукояті. Кліпса, встановлена на ножі, своєю формою повторює його. Таке рішення робить дизайн Ruike P841-L максимально привабливим і лаконічним. Мабуть, це саме той випадок, коли ніж був опрацьований до дрібниць і його дійсно приємно тримати в руках.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.1
Довжина клинка, мм
  • 90
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».