Ніж Ganzo G7392P чорний (G7392P-BK)

Довжина клинка, мм
  • 87

Ніж Ganzo G7392P чорний (G7392P-BK)

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 369 оцінок )

670

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж — це предмет, без якого просто не обійтися ні в побуті, ні під час відпочинку. Ножі є в кожному будинку, але для людей, які люблять вільний час проводити на природі, не досить функціональності звичайного кухонного ножа. У кожного рибалки, мисливця, туриста обов'язково повинен бути хороший складаний ніж, який зручно взяти з собою в будь-яку подорож, і який допоможе в польових умовах вирішити питання приготування їжі, роботи зі спеціальним спорядженням, облаштування наметового табору і багато інших.

Компанія Ganzo спеціалізується на випуску туристичних, мисливських, рибальських ножів, а також мультитула і точілок. Кожен з перерахованих предметів займе гідне місце в переліку похідного спорядження і допоможе зробити відпочинок більш комфортним. Але головна перевага продукції Ganzo перед товарами інших виробників полягає в тому, що при порівнянному рівні якості, ціна Ganzo істотно більш демократична. Власники компанії поставили перед собою і командою своїх однодумців досить складне завдання: зібрати все краще, що вже реалізовано у виробництві ножів, точілок і мультитула, доповнити ці технології власними технічними розробками і, використовуючи тільки матеріали високої якості, випускати доступну за ціною продукцію. Здавалося б, що категорії ціни і якості повинні перебувати у обратнопропорциональной залежності, але компанії Ganzo вдалося довести на практиці, що і продукти високої якості можуть бути недорогими.

Ножі Ganzo – відмінний вибір, якщо вам потрібен хороший ніж для повсякденних задач: якісна сталь, універсальний і практичний матеріал рукоятки, надійний і зручний замок леза.

Багато моделей ножів Ganzo являють собою репліки добре відомих ножів від топ-виробників, які давно і міцно зміцнилися на світовому ринку. Вони ні в чому не поступаються за якістю своїм праобразом. Більш того, деякі з ножів інженери компанії Ganzo навіть змогли ще більше вдосконалити, завдяки чому вони зайняли верхні позиції в рейтингу популярності серед покупців у всьому світі.

Компактний і практичний ніж, яким є Ganzo G7392Р, буде корисним як під час поїздки на природу, так і в процесі вирішення будь-яких щоденних завдань, наприклад, розрізання упаковки.

Модель Ganzo G7392Р зроблена складною, щоб цей ніж можна було легко носити з собою в кишені або туристичному рюкзаку. Він повністю безпечний, оскільки в складеному вигляді лезо приховано всередині рукоятки і зафіксовано замком Axis. Цей же замок утримує лезо відкритим, не даючи йому скластися. Його конструкція користується великою популярністю, оскільки цілком виключає мимовільне зміна положення клинка, але відкрити замок можна навіть однією рукою.

Клинок ножа виготовлений з нержавіючої та стійкою до інших негативних факторів сталі 440С. Крім опірності корозії, її перевага ще й у гарті до твердості 58HRC, яка дозволяє досить тривалий час зберігати якісну заточку. До речі, заточений ніж гладко по всій довжині ріжучої кромки. Повна довжина клинка становить 86 див. Бічна поверхню леза оброблена методом шліфування Stone Wash, завдяки чому ніж не дає відблисків на сонці.

Рукоятка в модели Ganzo G7392Р — пластиковая с металлической базой. На стальной основе закреплены накладки из G10. Они могут быть оранжевыми, черными либо же зелеными. Форма рукоятки учитывает эргономику и потому нож отлично ложится в ладонь. Чтобы он не скользил, накладки сделаны не гладкими, а с волнистой поверхностью.

Этот нож будет одинаково востребован среди туристов и других приверженцев активного отдыха на природе, а также — людей, которым приходится использовать нож в городе или в процессе профессиональной деятельности.

Особенности:

  • небольшие размеры в сложенном виде;
  • довжина клинка дорівнює 86 мм;
  • міцне лезо товщиною 3,3 мм;
  • рівна заточення ножа;
  • марка сталі 440С;
  • обробка сталі Stone Wash;
  • пластикові елементи рукоятки;
  • вбудований замок Axis;
  • вага ножика становить 135 грамів.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.3
Довжина клинка, мм
  • 87
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».