Ніж складаний Ruike D191-B

6 відгуків

Код:  167307197

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 99

Ніж складаний Ruike D191-B

6 відгуків

Код:  167307197

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 2148 оцінок )

1 450

Є в наявності

79

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Брендом Ruike недавно була випущена нова бюджетна D-лінійка компактних ножів. Моделі призначаються для щоденного носіння. Першим примірником цієї серії став складаний кишеньковий ножик під назвою Forth D191-B. Творці свій виріб позиціонують, як абсолютно доступний екземпляр для щоденного застосування. Відмінні риси моделі: форма її клинка і дизайн рукоятки. Розповімо про виріб докладніше.

Лезо форми clip-point - такі ножі вважаються універсальними. Вони відмінно проявляють себе і як інструменти, і в якості зброї. У виробі застосовується сталь марки 8Cr13MoV, є нержавіючої, і стійка до пошкоджень. Металевий сплав багатий на вміст вуглецю, хрому, ванадію і молібдену. Непогано зберігає гостроту і з легкістю піддається заточенню. В процесі виробництва сталь піддавали додаткової кріогенній обробці, що забезпечило високу міцність підсумкової моделі. Ніж володіє такими рисами, як міцність і надійність. Твердість клинка досягає 57-59 одиниць за шкалою Роквелла. Досить непоганий показник, як для такого типу пристроїв.

Довжина примірника досягає 219 міліметрів, товщина три з половиною міліметри. Вага 120 грам. Основою накладки для рукояті послужив сучасний, надміцний композитний матеріал G10. Це, по суті, склотканина, яка з'єднана з епоксидними смолами. Готовий матеріал прекрасно проявляє себе в експлуатації. Витримує механічні пошкодження, дія вологи, високих температур, добре піддається фарбуванню. Металева основа рукоятки зроблено зі сталі марки 420. Є знімна сталева кліпса і отвір під темляк. Характерні риси ножа: міцність, довговічність, стійкість до зношування і пошкоджень. Клинок з моделі витягується за допомогою фліпером і фіксується сталевим замком типу Frame-Lock. За швидкість вилучення відповідає осьової роликовий підшипник.

Модель має сірий колір. Виріб може використовуватися туристами, мандрівниками, любителями активного відпочинку на природі. Годиться для застосування вдома, при вирішенні побутових завдань. Маленькі розміри екземпляра дозволяють брати його всюди. Компактний помічник завжди буде у вас під рукою. Гарантія на новинку - 5 років з моменту її придбання.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 99
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 6

  • Наталія Репак
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO

    Швидка відправка, відмінна якість, гострі, відцентровані, добре лежать у руці. Ціна чудова.

  • Олексій Віталійович
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO

    маю достойний базовий ніж для вирішення базових завдань.

    Переваги:
    Ціна/якісь задовільнила. Продавець адекватний. Для людини, в якої рука не маленька, підходить. Рік має прожити, а це в сучасному світі вже норм.
    Недоліки:
    Як часто з ним бути на пересічній місцевості забрунюєтся міханізм, що на якість не впливає, прочистити можливо навідь серветкою.
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO

    Все добре, як завжди.

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».