Тактична ручка Nitecore NTP30, титановий сплав

Тактична ручка Nitecore NTP30, титановий сплав

Продавець:ua-club

4.3/5  ( 90 оцінок )

5 300

Немає в наявності

17

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Абсолютно не схожа на попередні моделі тактичних гаджетів від компанії Nitecore – тактична ручка NTP30. Представлена модель володіє чудовими якостями складання та нововведених функцій, а саме нова розроблена з «нуля» для гаджета система відкривання і подальшого використання необхідного інструменту. Nitecore NTP30 обладнана складним двостороннім замком схожого на затворный механізм, що в результаті дозволить користувачеві встановити один з двох інструментів, приховуючи не використаний.

Сфера застосування даного аксесуара досить розширена, що автоматично робить її одним з найбільш затребуваних інструментів, які підходять як для щоденного, в ролі ручки для письма, так і тактичного використання, в ролі гаджета для самозахисту.

На поверхні титанового корпусу розмістилися спеціальні насічки, які створюють шорстку поверхню – запобігаючи ковзанню NTP30 по долоні чи пальців під час письма. Вбудована кліпса дозволить закріпити багатофункціональний гаджет на штанях, в кишені і в будь-якому зручному місці.

Характеристики

Матеріал
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами