Ніж Ganzo G733-GR зелений (2015-11-24) (G733-GR)

Довжина клинка, мм
  • 91

Ніж Ganzo G733-GR зелений (2015-11-24) (G733-GR)

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 378 оцінок )

545

Немає в наявності

5

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Ganzo G733-GR зелений (2015-11-24) (G733-GR) зайняв гідне місце у великому сімействі доладних ножів цього бренду. Виробники забезпечили його всім необхідним, щоб цей ніж прекрасно служив під час відпочинку на природі був корисним у міських умовах. Для леза виробники обрали сталь 440С з категорії нержавіючих сплавів. Вона вважається кращою в своїй серії, оскільки врівноважує найбільш важливі для ножового металу характеристики.

Сталь переносить контакти з водою, не іржавіючи, але в ній міститься досить багато вуглецю, щоб твердість загартування можна було довести до 58 HRC. Тому ножі з неї досить довго не затупляются. Ніж Ganzo G733 гладко заточений, а тому для догляду за ним підійде практично будь-яка кишенькова або стаціонарна точилка. Поверхня клинка оброблена популярним в даний час методом Stone Wash. В результаті, лезо стає практично матовим, хоча і відображає деякі сонячні промені. Але важливо, що дрібні дефекти, такі як подряпини, на його поверхні набагато менш помітні.

Для рукоятки також задіяні сучасні матеріали. Це G10 – пластик з композитною структурою, який набагато міцніше інших різновидів пластику. Щоб рукоятка ножа зручно лежала в руці, їй додали форму, що повторює обриси стислій долоні. А поверхня пластику — з накаткою, що запобігає прослизанню у вологих руках. На одній з сторін, зафіксована кліпса із сталі, яка служить для кріплення страхувального ножа під час його перенесення. З цією ж метою, в рукоятку можна протягнути темляк.

Блокування клинка здійснюється замком Axis. Це штифтової механізм, який дає повну гарантію безпеки при використанні ножа. Щоб він безперебійно служив протягом довгого часу, замок слід своєчасно очищати від будь-яких потрапили всередину забруднень.

Ножі супроводжують людину протягом всього його життя. Особливо потрібно це знаряддя тим, хто опинився за містом. На риболовлі, на полюванні або в звичайному поході мати ніж – це необхідність, без нього ніяк не обійтися. Щоб приготувати їжу, поставити намет, полагодити зламалися речі, знадобиться гарний ніж. Ganzo відмінно справляється з усіма поставленими завданнями і є незамінним предметом для туриста, мисливця і грибника.


Ganzo – це китайський бренд, який прославився на весь світ. Він з'явився більше двох десятків років тому. Спочатку це був нечисленний колектив фахівців, рухомих ідеєю створення першокласних ножових примірників за доступною вартості.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.3
Довжина клинка, мм
  • 91
Тип ріжучої кромки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».