Ніж Ganzo G724M чорний (G724M-BK)

Довжина клинка, мм
  • 80

Ніж Ganzo G724M чорний (G724M-BK)

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 378 оцінок )

630

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Ganzo G724M чорний (G724M-BK) універсальна модель. Він відмінно підійде для туристичних цілей та в якості міського кишенькового ножа. Лезо клинка гладко заточене, а його довжина становить 80 мм. До обуха клинок розширюється до 3 мм. Ним зручно приготувати бутерброди на обід, виконати підсобні роботи на риболовлі або в туристичному таборі.

Перевага ножа Ganzo 724M в тому, що для нього використана марка твердої нержавіючої сталі 440С. Цей метал відмінно зберігає свої якості в польових умовах, коли ніж часто використовується у вогкості. Крім того, ніж зі сталі 440С не потрібно часто підточувати, а в разі необхідності, це легко зробити за допомогою будь кишенькової точила.

Форма рукоятки обрана таким чином, щоб ніж зручно лежала в руці. Більш того, покрита текстурованим візерунком поверхня сприяє міцному утримання ножа навіть у вологій долоні. Матеріалом для накладок на ручку ножа Ganzo 724M служить армований скловолокном нейлон. Це новий міцний матеріал, що витримує високі механічні навантаження і вплив хімічно активних речовин.

Складна конструкція ножа передбачає використання фіксатор леза. З цією метою фахівці компанії Ganzo вибрали замок AxisLock — один з найнадійніших фіксаторів, який залишає можливість відкрити ножа однією рукою.

У закритому вигляді ножа Ganzo G724M чорний — досить компактний. Його довжина складає всього 11 див. Його цілком можна покласти в кишеню. А щоб ніж не випав, його можна пристебнути з допомогою притискної кліпси на рукоятці. Також на ручці ножа є отвір для ремінця на руку.

Ножі супроводжують людину протягом всього його життя. Особливо потрібно це знаряддя тим, хто опинився за містом. На риболовлі, на полюванні або в звичайному поході мати ніж – це необхідність, без нього ніяк не обійтися. Щоб приготувати їжу, поставити намет, полагодити зламалися речі, знадобиться гарний ніж. Ganzo відмінно справляється з усіма поставленими завданнями і є незамінним предметом для туриста, мисливця і грибника.

Ganzo – це китайський бренд, який прославився на весь світ. Він з'явився більше двох десятків років тому. Спочатку це був нечисленний колектив фахівців, рухомих ідеєю створення першокласних ножових примірників за доступною вартості.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 80
Тип ріжучої кромки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».