Ніж кишеньковий Fontenille Pataud, Vendetta-Guilloché, ручної роботи, ручка з рогу буйвола (VBBTG)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 98

Ніж кишеньковий Fontenille Pataud, Vendetta-Guilloché, ручної роботи, ручка з рогу буйвола (VBBTG)

Продавець:Офір

5/5  ( 27 оцінок )

5 950

Немає в наявності

2

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж «Vendetta» є символом Корсики, це ніж з давньою історією. Корсиканська ніж "Vendetta" є культовим ножем острова Корсика вже понад століття. На жаль, на ринку часто пропонують дешевий і погано зроблений корсиканська ніж для туристів, що не має нічого спільного з традиційними ножами острова. З цієї причини Брати Camille і Antoine Zuria , виробники   ножів у Боніфачо  ( Південна Корсика ) і Fontenille Pataud , вирішили у 1998 році створити новий корсиканська ніж . Ми з гордістю представляємо високоякісний ніж із зображенням острова Корсика , тисненим в кованаую гильошированную пружину, і з упором леза для збереження гостроти кінчика. Особливості ножа Corsican Vendetta Classic: Рукоятка: масивна зовнішня частина роги буйвола Лезо: шведська нержавіюча сталь 12c27, товщина 3 мм Твердість 56-57 HRC. Пружина виготовлена з нержавіючої сталі Z20c13 (товщиною 3мм), гільйошована вручну, що означає ремісниче якість, на відміну від недорогих продуктів для масового ринку, які мають машинну різьблення. Замість традиційної бджоли тиснення острова Корсика. Ці деталі створюють унікальний ніж, що робить кожен ніж єдиним у своєму роді. Больстер: з матової неіржавіючої сталі. Збірка: срібно-нікелеві заклепки ручної роботи. В комплекті: номерний гарантійний талон, простий шкіряний чохол. Довічна гарантія.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.8
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 98
Загальна довжина, мм
  • 217
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».