Ніж кишеньковий Fontenille Pataud, Le Thiers Pocket, ручка з рогу оленя (T8BC)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 76

Ніж кишеньковий Fontenille Pataud, Le Thiers Pocket, ручка з рогу оленя (T8BC)

Продавець:Офір

5/5  ( 27 оцінок )

8 082

Немає в наявності

2

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж LE THIERS® заснований на оригінальному асоціативне підході і унікальний в Європі. LE THIERS®   плід колективної творчості професійних ножовщиков, названий на честь свого міста — Тьєр, столиці французьких столових приладів. Зареєстрована модель ножа, знак ® і логотип, створені товаришами-засновниками Братства, є власністю Le THIERS® . Інші виробники дотримуються правил Юранде і відповідають наступним вимогам: якість прослежиаемость територіальні професійна мораль Ніж LE THIERS® має одночасно сучасну і позачасову форму, впізнавану серед всіх: у формі подвійної хвилі, з нахилами на обох кінцях. Креслення ножа LE THIERS® зберігається в INPI (Національний інститут промислової власності). Модель належить братству LE THIERS®Knife. Кожен виробник, який хоче запропонувати свою інтерпретацію ножа LE THIERS®, повинен представити прототип Раді Юранде і отримати дозвіл, перш ніж зможе почати будь-яке виробництво. Le Thiers® від Fontenille Pataud відповідає всім вимогам до специфікацій, автентичності, простежування і територіальності, замовленим Confrérie du Couteau de Thiers, який захищає торговельну марку. А ніж з системою Back-Lock зареєстрований в Братстві і затверджений Юрандой. Таким чином ми пропонуємо Вам повністю Автентичний продукт, один з небагатьох Le Thiers® на ринку з легко відкриваються і защіпається системою лез, тому він підходить для використання в умовах абсолютної безпеки. В асортименті три серії LE THIERS® POCKET 10 см, LE THIERS® NATURE 11.5 см, LE THIERS® GENTLEMAN 12 див. LE THIERS® POCKET - це простий і елегантний ніж. Він буде непомітним в кишені і елегантним для ресторану! Особливості ножа: Ручка: ріг оленя Клинок: високоякісна шведська сталь 14C28N, товщина 2 мм Твердість: 58-59 H RC . Для тих, хто любить ножі з більш гострим лезом, опціонально пропонується спеціальна шведська нержавіюча сталь RWL34 з твердістю 60HRC. Для забезпечення зручності і більшої безпеки лезо ножа складається в паз, який фрезерується в пружині. Пружина, з защіпається системою Back-Lock, виготовлена з нержавіючої сталі товщиною 2 мм 100C6. Передбачений твердосплавний упор, який допомагає підтримувати край леза. Гільйошована в ручну пружина, що означає ремісниче якість, на відміну від недорогих продуктів для масового ринку, які мають машинну різьблення. Ці деталі створюють унікальний ніж Le Thiers, що робить кожен ніж єдиним у своєму роді. В комплекті: номерний гарантійний талон, шкіряний чохол. Чохол теж є ремісничим продуктом, зробленим вручну у Франції.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 76
Загальна довжина, мм
  • 175
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».