Ніж кишеньковий Fontenille Pataud, Le Thiers Gentleman, дамаск, ручка мамонт (T97MDI8)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 84

Ніж кишеньковий Fontenille Pataud, Le Thiers Gentleman, дамаск, ручка мамонт (T97MDI8)

Продавець:Офір

5/5  ( 27 оцінок )

47 362

Немає в наявності

7

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж LE THIERS® заснований на оригінальному асоціативне підході і унікальний в Європі. LE THIERS®   плід колективної творчості професійних ножовщиков, названий на честь свого міста — Тьєр, столиці французьких столових приладів. Зареєстрована модель ножа, знак ® і логотип, створені товаришами-засновниками Братства, є власністю Le THIERS® . Інші виробники дотримуються правил Юранде і відповідають наступним вимогам: якість прослежиаемость територіальні професійна мораль Ніж LE THIERS® має одночасно сучасну і позачасову форму, впізнавану серед всіх: у формі подвійної хвилі, з нахилами на обох кінцях. Креслення ножа LE THIERS® зберігається в INPI (Національний інститут промислової власності). Модель належить братству LE THIERS®Knife. Кожен виробник, який хоче запропонувати свою інтерпретацію ножа LE THIERS®, повинен представити прототип Раді Юранде і отримати дозвіл, перш ніж зможе почати будь-яке виробництво. Le Thiers® від Fontenille Pataud відповідає всім вимогам до специфікацій, автентичності, простежування і територіальності, замовленим Confrérie du Couteau de Thiers, який захищає торговельну марку. А ніж з системою Back-Lock зареєстрований в Братстві і затверджений Юрандой. Таким чином ми пропонуємо Вам повністю Автентичний продукт, один з небагатьох Le Thiers® на ринку з легко відкриваються і защіпається системою лез, тому він підходить для використання в умовах абсолютної безпеки. В асортименті три серії LE THIERS® POCKET 10 см , LE THIERS® NATURE 11.5 см , LE THIERS® GENTLEMAN 12 см . LE THIERS® GENTLEMAN DAMASCUS - ідеальний вибір для вимогливого колекціонера або користувача. Ручка: справжній мамонт, скам'яніла слонова кістка, викопний матеріал, походження Сибір. Унікальний і приголомшливий вигляд. Колірна гамма від кремово-білого до темно-коричневого. Тому кожен ніж єдиний у своєму роді. Центральний валик: дамаська нержавіюча сталь. Лезо: дамаська нержавіюча сталь 160 шарів. Для забезпечення зручності і більшої безпеки лезо ножа складається в паз, який фрезерується в пружині. Пружина з викованої бджолою виготовлена з 3 мм нержавіючої сталі Z20c13. Передбачений твердосплавний упор леза, який допомагає підтримувати край леза. Гільйошована вручну пружина, що означає ремісниче якість, на відміну від недорогих продуктів для масового ринку, які мають машинну різьблення. В комплекті: номерний гарантійний талон, шкіряний чохол. Чохол теж є ремісничим продуктом, зробленим вручну у Франції. Довічна гарантія.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 84
Загальна довжина, мм
  • 200
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».