Ніж Morakniv Companion Spark Жовтий (13573)

1 відгук

Код:  177595846

Матеріал клинка

Ніж Morakniv Companion Spark Жовтий (13573)

1 відгук

Код:  177595846

Колір: Жовтий

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 2148 оцінок )

1 360

1 120

Є в наявності

12

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

З універсальним ножем Companion Spark (жовтий) виробництва компанії Morakniv Ви зможете швидко розпалити вогонь в похідних умовах, адже він оснащений вбудованим кресалом з Фероцерій. А щоб кресало не загубилося і часом не випало з рук в ньому передбачено отвір для кріплення страхувального шнура. Сам шнур також входить в комплект.

Характеристики ножа з кресалом Companion Spark Morakniv:

  • Довжина ножа: 219 мм
  • Довжина клинка: 104 мм
  • Товщина клинка: 2,5 мм
  • Матеріал клинка: нержавіюча сталь 12C27
  • Твердість стали: 57-58 HRC
  • Матеріал рукояті: TPE (синтетична гума)
  • Матеріал піхов: пластик

    Конструкція ножа відрізняється високою міцністю завдяки хвостовику, надійно впаяти в рукоять. Для виготовлення рукояті використаний матеріал TPE (синтетична гума), що володіє високою зносостійкістю, пружністю і прекрасними протівоскользящімі властивостями. Рукоять з подпальцевой виїмками комфортно розташовується в руці і дозволяє впевнено контролювати ніж.

    Матеріалом для виготовлення клинка послужила хромистая мартенситна нержавіюча сталь 12C27. Цей вид стали протягом тривалого часу зберігає заточку, відрізняється високою зносостійкістю і стійкістю до корозії. Клинок універсальної форми зі скосом на обуху відмінно справляється з широким спектром завдань, починаючи від нарізки продуктів і закінчуючи облаштуванням табору.

    В комплект входять зручні піхви з міцного пластику, оснащені петлею для носіння на поясному ремені.

    Виробник: Morakniv, Швеція
    Країна походження: Швеція

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 57-58 HRC
Колір
  • Жовтий
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Альона Фещук
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Зелений

    Мора - відмінні ножі за відносно невеликі гроші. Цей ніж не виключення. Гострий, зручний, кресало працює добре. Чоловік подарунком задоволений, а в ножах він тямить.

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».