Ніж Adimanti by Ganzo (SKIMEN design) Помаранчевий (Skimen-OR)

17 відгуків

Код:  177596350

Матеріал клинка

Ніж Adimanti by Ganzo (SKIMEN design) Помаранчевий (Skimen-OR)

17 відгуків

Код:  177596350

Колір: Помаранчевий

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 2148 оцінок )

1 660

Є в наявності

19

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель Skimen - творіння майстра по ремонту ножів Руслана ським. Це перший ніж з дизайнерської серії Adimanti, що втілює в собі зручність, логіку, респектабельність. Бренд Ganzo вже давно і міцно закріпився на ринку з репутацією виробника недорогих і якісних ножів. Дана модель продовжує тенденцію, що склалася, і відповідає загальним принципам продукції торгової марки.

Складаний ніж відомої торгової марки Ganzo підійде активним людям, хто часто вибирається відпочивати на природу. Дана модель годиться для туристичних походів, полювання, риболовлі, кемпінгу, крім того, ви можете використовувати її будинку при необхідності. Форма леза досить вдала для наколювання і розрізання. Дуже популярний тип клинка, а саме, drop-point, серед людей, що займаються туризмом.

В основі ножа - надміцна, зносостійка сталь марки D2. Захищений від корозії металевий сплав демонструє високі показники твердості. значення твердості у ножа - близько 60 одиниць по шкалою Роквелла, що дуже добре для даного виду продукції. Тип заточення - прямий. Довжина клинка становить вісім з половиною сантиметрів, товщина - три з половиною міліметри. Модель складна, лезо ізвекается за допомогою зручного замку Flipper. Skimen надійним чином захищений від випадкового відкриття або закриття. Він безпечний в застосуванні, і має просту конструкцію. Загальна довжина виробу всього 20,5 сантиметра. такі компактні габарити дають перевагу ножа для застосування кожен день. його можна запросто покласти в сумку або кишеню, і застосовувати в разі потреби, модель завжди під рукою.

Ручка вироби виконана з сучасного, міцного і зносостійкого матеріалу G10. Це стеклотекстолит, добре піддається фарбування. Він без проблем витримує дію високих температур, до того ж, стійкий до механічних впливів. Шорстка рукоять має спеціальну виїмкою, що робить її зручною для захоплення. Ніж щільно лягає в долоню, не зміщувати і не вислизає під час експлуатації. Доступні кольори моделі - помаранчевий, чорний, зелений, темно фіолетовий.

Вага вироби - всього 120 грам. легкий і компактний ніж. Для комфортного носіння ви можете прикріпити його до кишені або до поясу, для цього тут є металева кліпса. принадність таких моделей полягає в тому, що їх можна використовувати в будь-якій ситуації, оскільки вони завжди поруч. На свій виріб виробники дають один рік гарантії.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • +-60 HRC
Колір
  • Помаранчевий
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 17

  • Ілля Олєйніков
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Зелений

    Гарний ніж

  • Олег Фарафонов
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Чорний

    На перший погляд, все як має бути.
    Гострий. Десь на природу саме то!

  • Владимир
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір: Чорний

    Knife NEFORMAT - SKIMEN DESIGN

    Переваги:
    Доставка максимально быстрая. Спасибо!
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».