Сувенірний Ніж GameStyle Геймерський Керамбит Ніж CS GO Pro Black Космічна Пил (4209)

Матеріал клинка

Сувенірний Ніж GameStyle Геймерський Керамбит Ніж CS GO Pro Black Космічна Пил (4209)

Продавець:Geek store

4.3/5  ( 366 оцінок )

299

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Хочете зробити подарунок коханій людині, який захоплюється відео-іграми, але звичайні фігурки і килимки для миші здаються занадто банальними? Тоді вам це сподобається. Обриси моделі ножа керамбит CS GO добре знайомі всім шанувальникам Counter Strike. Увігнуту геометрія клинка з виступом "skull crusher", якою володіє цей ніж керамбит з CS GO, і сталеве кільце під палець ігромани дізнаються з тисячі можливих. Особливу форму плоскої ухватистой рукояті так само не сплутати з іншими: на ній є три великі подпальцевые виїмки, які забезпечують можливість надійно тримати ніж, як в прямому, так і в зворотному хваті. Запобігає ковзанню руки безліч великих і дрібних насічок. Справжній ніж керамбит з гри CS GO продається в спеціальному пластиковому чохлі на довгому шнурку. Ця оригінальна модель буде цікава як ігроманам так і колекціонерам. Чому він? Сувенірний плоский ніж Керамбит – це прекрасний подарунок як для колекціонерів ножів, так і фанатів Counter-Strike:Global Offensive; Мінімалізм і витонченість ножа звернуть увагу на ваш хороший смак; Рукоятка чорного керамбита CS:GO має три виїмки під пальці, завдяки чому його зручно тримати в руці. Кільце зроблено з того ж матеріалу, що і сам клинок – чорна нержавіюча сталь 440А; Даний ніж Karambit CS:GO не потрапляє під категорію «холодну зброю», так як має увігнутий короткий клинок – 9 див. Karambit CS:GO – це стильний аксесуар, який підкреслить вашу незвичайність. Характеристики: Загальна довжина: 180 мм; Довжина клинка: 84 мм; Довжина рукояті: 70 мм; Товщина рукояті: 16 мм; Ширина клинка (в самій товстій частині): 33.8 мм; Товщина обуха: 3.85 мм; Матеріал клинка: сталь 440A; Матеріал рукояті: пластик; Матеріал чохла: пластик; Колір клинка: чорний; Вага ножа: 106.5 г; Вага ножа з чохлом: 145.5 р.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».