Ніж Ganzo G7393P чорний (G7393P-BK)

Довжина клинка, мм
  • 87

Ніж Ganzo G7393P чорний (G7393P-BK)

Продавець:ЭЛЕКТРОН 24

4.5/5  ( 225 оцінок )

2 849

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж — це предмет, без якого просто не обійтися ні в побуті, ні під час відпочинку. Ножі є в кожному будинку, але для людей, які люблять вільний час проводити на природі, не досить функціональності звичайного кухонного ножа. У кожного рибалки, мисливця, туриста обов'язково повинен бути хороший складаний ніж, який зручно взяти з собою в будь-яку подорож, і який допоможе в польових умовах вирішити питання приготування їжі, роботи зі спеціальним спорядженням, облаштування наметового табору і багато інших.

Компанія Ganzo спеціалізується на випуску туристичних, мисливських, рибальських ножів, а також мультитула і точілок. Кожен з перерахованих предметів займе гідне місце в переліку похідного спорядження і допоможе зробити відпочинок більш комфортним. Але головна перевага продукції Ganzo перед товарами інших виробників полягає в тому, що при порівнянному рівні якості, ціна Ganzo істотно більш демократична. Власники компанії поставили перед собою і командою своїх однодумців досить складне завдання: зібрати все краще, що вже реалізовано у виробництві ножів, точілок і мультитула, доповнити ці технології власними технічними розробками і, використовуючи тільки матеріали високої якості, випускати доступну за ціною продукцію. Здавалося б, що категорії ціни і якості повинні перебувати у обратнопропорциональной залежності, але компанії Ganzo вдалося довести на практиці, що і продукти високої якості можуть бути недорогими.

Ножі Ganzo – відмінний вибір, якщо вам потрібен хороший ніж для повсякденних задач: якісна сталь, універсальний і практичний матеріал рукоятки, надійний і зручний замок леза.

Багато моделей ножів Ganzo являють собою репліки добре відомих ножів від топ-виробників, які давно і міцно зміцнилися на світовому ринку. Вони ні в чому не поступаються за якістю своїм праобразом. Більш того, деякі з ножів інженери компанії Ganzo навіть змогли ще більше вдосконалити, завдяки чому вони зайняли верхні позиції в рейтингу популярності серед покупців у всьому світі.

Невеликий нержавіючий ніж нагоді кожен раз, коли ви вирішите провести час на природі. Модель Ganzo G7393Р зі складною конструкцією для цих цілей підходить чудово.

Ніж повинен бути практичним і красивим. Саме таким компанія Ganzo зробила складаний ніж G7393Р. Лезо в цій моделі виконаний у формі drop-point і виготовлено із нержавіючої сталі 440С. Цей тип сталі має твердість 58HRC, що робить можливим тривалий час зберігати заточку. Підточити ж затупившийся ніж кожен користувач може навіть самостійно. Для гладко заточеного леза, як у Ganzo G7393Р, зробити це буде не складно. Додаткової уваги заслуговує темне покриття клинка. Воно матове і не відбиває сонячні промені або світло ліхтаря, а тому ножа підходить для мисливців і використання інших тактичних цілях. Крім того, чорне покриття, яке зроблено за допомогою сучасних порошкових фарб і не стирається з часом, виконує роль додаткового захисту металу від корозії. Ну і нарешті, ніж з темним лезом дуже стильно виглядає.

Довжина клинка у Ganzo G7393Р становить 86 мм, а товщина леза — 3,3 мм. Інша частина із загальної довжини ножа 205 мм припадає на рукоятку. Вона зроблена з нового виду пластику — G10. Його відмінність — висока міцність, яка досягається за рахунок композитної структури. Ще одна перевага пластику в тому, що йому легко надати обрану форму, щоб рукоятка ножа була по-справжньому зручною. До речі, щоб Ganzo G7393Р не вислизав з рук, його рукоятка придбала текстурну хвилясту поверхню.

З практичної точки зору також необхідно згадати про блокираторе клинка, який використовується в даній моделі це замок Axis з металевим штифтом, який і замикає лезо ножа в крайніх положеннях. Завдяки дії замку, клинок не може вільно повертатися навколо своєї осі, що гарантує користувачеві безпека.

Особливості:

  • нержавіюча сталь з маркуванням 440С;
  • темне покриття клинка;
  • довжина леза ножа 86 мм;
  • твердість загартування 58HRC;
  • заточка типу plain;
  • ніж важить 135 грам;
  • встановлений замок Axis;
  • використовується пластик G10.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.3
Довжина клинка, мм
  • 87
Загальна довжина, мм
  • 205
Твердість клинка
  • 56-58 HRC
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».