Ніж Ganzo G7371-WD1

Довжина клинка, мм
  • 89

Ніж Ganzo G7371-WD1

Продавець:ЭЛЕКТРОН 24

4.5/5  ( 228 оцінок )

714

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Ganzo G7371-WD1 добре підійде любителям у вільний час виїжджати на природу. Він стане в нагоді рибалкам, туристам, мандрівникам. Хоча користь від цієї моделі буде істотною і в місті. Клинок Ganzo G7371-WD1 зроблений з нержавіючої марки сталі 440С. Цей метал відомий хорошим балансом опірності корозії і твердості.


Ніж практично не потребує догляду крім протирання після використання насухо і періодичної заточування. До речі, підточити його не складе труднощів, оскільки лезо в даній моделі гладке. Його довжина дорівнює 89 мм. Метал добре відшліфований за методом сатинування. Форма леза наближена до drop-point з пониженням лінії обуха. Але та його частина, яка ближче до рукоятки, зроблена більш широкою, оскільки на ній розміщено додаткове круглий отвір. Його роль — бути шпеньком під час відкривання клинка, складеного всередину рукоятки. Але і зовнішній вигляд ножа за рахунок такого елемента стає більш стильним.

Замок, який використовується в моделі Ganzo G7371-WD1, називається Frame. Це різновид лайнера, в якому роль притискної пластини виконує деталь самої рукояті. Конструкція замку дуже проста, а його надійність добре відома всім знавцям доладних ножів. Форма рукоятки підігнана під ергономіку стислій долоні. Зверху вона округла, а знизу має хвилясту форму. Основний елемент рукояті виготовлений з натурального дерева. На ньому добре видно структуру дерева з волокнами, пофарбованими в тону від червоно-коричневого до майже чорного. Обидва закінчення рукоятки додатково захищені металевими накладками.

Ножі супроводжують людину протягом всього його життя. Особливо потрібно це знаряддя тим, хто опинився за містом. На риболовлі, на полюванні або в звичайному поході мати ніж – це необхідність, без нього ніяк не обійтися. Щоб приготувати їжу, поставити намет, полагодити зламалися речі, знадобиться гарний ніж. Ganzo відмінно справляється з усіма поставленими завданнями і є незамінним предметом для туриста, мисливця і грибника. Ganzo – це китайський бренд, який прославився на весь світ. Він з'явився більше двох десятків років тому. Спочатку це був нечисленний колектив фахівців, рухомих ідеєю створення першокласних ножових примірників за доступною вартості.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.3
Довжина клинка, мм
  • 89
Загальна довжина, мм
  • 210
Твердість клинка
  • 56-58 HRC
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».