Ніж Firebird FH71-GY

Довжина клинка, мм
  • 87

Ніж Firebird FH71-GY

Колір: Синій

Продавець:ЭЛЕКТРОН 24

4.5/5  ( 216 оцінок )

947

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Відомий бренд Firebird відносно недавно з'явився на ринку. Тим не менш, він встиг заслужити чималу популярність у шанувальників зручних EDC-ножів. Колекція виробів марки поповнилася новинкою, що отримала назву FH71. Ручка моделі володіє певним вигином для більш зручного утримання в долоні. На рукоятці є ряд характерних виїмок. Вони надають ножу естетику.

Ручка примірника зроблена з традиційного G10, що додає їй зносостійкість, стійкість до впливу температур і захищеність від механічних ушкоджень. Також цей матеріал, який являє собою склотекстоліт, легко піддається фарбуванню. Він шорсткий на дотик. Виріб комфортно тримати в руці, воно не зміщується, не ковзає. Ніж відносять до категорії флипперов.

Клинок ножа має сірий колір, його поверхня гладка, лезо типу Drop Point. Чималу популярність інструменти з типом леза Drop Point заслужили у мисливців. Вони ефективно ріжуть, і також зручні для уколів. Лезо новинки зроблено з використанням стали D2, яка досить часто зустрічається серед ножів Firebird. Це сплав високої якості, захищений від дії корозії. Вироби, до складу яких входить такий матеріал, знаходять міцність, надійність, і служать досить довго.

Ніж ідеальний для використання в мисливських і туристичних цілях. Також їм можна користуватися будинку для виконання побутових завдань. Це практичний EDC-нік, дуже твердий і витривалий. Універсальний на практиці. Компактні габарити моделі дозволяють носити її у кишені.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.5
Довжина клинка, мм
  • 87
Загальна довжина, мм
  • 199
Твердість клинка
  • 60 HRC
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».