Ніж Ganzo G738-BK чорний (G738-BK)

Довжина клинка, мм
  • 89

Ніж Ganzo G738-BK чорний (G738-BK)

Продавець:ЭЛЕКТРОН 24

4.5/5  ( 228 оцінок )

276

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Ganzo G738-BK чорний (G738-BK)

Щоб витримати експлуатацію в таких жорстких умовах, які передбачає відпочинок на природі, ніж повинен бути зібраний з найбільш якісних комплектуючих. Так, клинок Ganzo G738 випущений з нержавійки, яка знайшла широке застосування у цій галузі. Марка 440С містить в складі цілий ряд легуючих добавок, які дозволяють поліпшити її властивості, підвищити стійкість до іржавіння і здатність залишатися гостро заточеною.

Геометрія клинка грамотно продумана. Це Drop Point зі зниженою лінією обуха. Вістря клинка трохи піднесено, за рахунок чого ріжуча кромка фактично подовжується. Заточення ножа рівна і її легко поєднувати, використовуючи звичайну кишенькову точило. Що стосується габаритів клинка, то це довжина 8.9 см, що дозволяє легко використовувати ніж для чищення риби, приготування бутербродів, і товщина 3.3 мм.

У кожному з крайніх положень (відкритий і складений ніж) лезо добре фіксується. Цьому сприяє використання замку Axis-Lock. У ньому застосовується невеликий металевий штифт, який визначає положення клинка. Розблокувати такий замок можна навіть однією рукою, що є безперечною перевагою для туристів і мисливців.

Для рукоятки був обраний склопластик марки G10. Він заслужив довіру виробників і покупців ножів завдяки несприйнятливості до корозії і міцності. За цими ознаками G10 істотно перевершує інші види пластиків. Рукоятка ножа має зручні розміри і форму. Її поверхня не гладенька, а текстурована, до того ж, вислизанню рукоятки перешкоджають довгі виїмки в нижній частині рукоятки. Вони ж служать декоративним елементом у загальному дизайні. Модель Ganzo G738 випускається в трьох варіантах, кожен з яких відрізняється кольором рукоятки.

Ножі супроводжують людину протягом всього його життя. Особливо потрібно це знаряддя тим, хто опинився за містом. На риболовлі, на полюванні або в звичайному поході мати ніж – це необхідність, без нього ніяк не обійтися. Щоб приготувати їжу, поставити намет, полагодити зламалися речі, знадобиться гарний ніж. Ganzo відмінно справляється з усіма поставленими завданнями і є незамінним предметом для туриста, мисливця і грибника. Ganzo – це китайський бренд, який прославився на весь світ. Він з'явився більше двох десятків років тому. Спочатку це був нечисленний колектив фахівців, рухомих ідеєю створення першокласних ножових примірників за доступною вартості.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.3
Довжина клинка, мм
  • 89
Загальна довжина, мм
  • 210
Твердість клинка
  • 56-58 HRC
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».