Нож Ganzo G7392-WD1

Довжина клинка, мм
  • 87

Нож Ganzo G7392-WD1

Продавець:ЭЛЕКТРОН 24

4.5/5  ( 228 оцінок )

372

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нож Ganzo G7392-WD1

Нужен качественный, красивый и при этом многофункциональный нож, с помощью которого можно будет без проблем выполнять всю необходимую работу, а также использовать его во время охоты или рыбалки? Идеальным вариантом в качестве такого ножа будет модель Ganzo G7392-WD1.

Почему она? Все достаточно просто, ведь здесь наилучшим образом были объединены все самые необходимые показатели, а именно: качество, надежность, удобство во время работы, а также компактность в плане хранения и транспортировки.

Перше, про що варто сказати, так це клинок, адже він був виготовлений з нержавіючої сталі марки 440С, яка характерна своєю міцністю, а також надає клинку гарний вигляд. До того ж лезо опрацьовано технологією Стоун Вош, що додало матовий неодонородный відтінок, який відмінно захищає від дрібних відколів або подряпин.

Ще однією важливою складовою є рукоятка. В даній моделі для її виготовлення був використаний натуральний матеріал, а саме масив дерева, який пройшов спеціальну обробку для вологостійкості. Це дозволило зробити рукоять Ganzo G7392-WD1 досить яскравою, і тим самим надати необхідний рівень міцності.

Що стосується зручності саме у робочому плані, то важливу роль відіграє спеціальний замок, а саме Аксіс Лок, який дозволяє швидко, надійно і легко відкривати-закривати клинок. Варто відзначити і габарити ножа, адже вони не перевищують позначки 205 мм.


Ножі супроводжують людину протягом всього його життя. Особливо потрібно це знаряддя тим, хто опинився за містом. На риболовлі, на полюванні або в звичайному поході мати ніж – це необхідність, без нього ніяк не обійтися. Щоб приготувати їжу, поставити намет, полагодити зламалися речі, знадобиться гарний ніж. Ganzo відмінно справляється з усіма поставленими завданнями і є незамінним предметом для туриста, мисливця і грибника.

Ganzo – це китайський бренд, який прославився на весь світ. Він з'явився більше двох десятків років тому. Спочатку це був нечисленний колектив фахівців, рухомих ідеєю створення першокласних ножових примірників за доступною вартості.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.3
Довжина клинка, мм
  • 87
Загальна довжина, мм
  • 205
Твердість клинка
  • 56-58 HRC
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».