Ніж Firebird FB7651-GR

4 відгуки Код:  183349587
Довжина клинка, мм
  • 83

Ніж Firebird FB7651-GR

4 відгуки Код:  183349587

Колір: Олива

Продавець:ЭЛЕКТРОН 24

4.5/5  ( 228 оцінок )

1 100

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Новинка весни 2019 року - складаний ніж повсякденний, який можна застосовувати на природі в туристичному поході, на пікніку, вдома, у дорозі, на роботі. Невеликі габарити виробу дозволяють носити його з собою щодня.

Лезо зроблене із сталі марки 440С з твердістю в 58 одиниць за шкалою HRC. Це нержавіюча сталь, одна з найбільш популярних марок. Тверда і дуже міцна. Моделі з такої сталі відрізняються високою якістю. Ножі мають високі ріжучі властивості, досить довго тримають початкову заточку, не маючи потребу в обробці. Стійкість до соляної корозії – ще одна важлива якість подібного матеріалу. Відповідно, з ножем з цієї сталі можна вирушати на природу, не побоюючись, що підвищена вологість позначиться на виробі.

Рукоятку формують сталеві лайнери, полімерний спейсер і накладки з композитного матеріалу G10 або вуглецевого волокна (залежно від моделі), які фіксуються сталевими болтами під торкс. У дизайні рукояті передбачена знімна кліпса зі сталі, яку можна встановлювати в двох положеннях. Є великий отвір під темляк. Повна довжина рукояті – 11,6 сантиметри.

Клинок витягується з ножа допомогою стандартних сталевих шпеньков і фіксується фірмовим замком Axis Lock. За швидкість і плавність флиппования відповідають осьові підшипники. Форма клинка clip-point є дуже зручною для вирішення самих різних завдань в повсякденному побуті. Досить популярні ножі з подібним профілем серед мисливців та любителів екстремальних розваг. Форма однаково хороша і для використання в побуті, і в якості засобу оборони.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.2
Довжина клинка, мм
  • 83
Загальна довжина, мм
  • 199
Твердість клинка
  • 58 HRC
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 4

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».