Активні навушники стрілецькі Howard Impact Pro + батарейки (125010)

NRR (Рейтинг шумозаглушення)
  • 30 дБ

Активні навушники стрілецькі Howard Impact Pro + батарейки (125010)

Продавець:Traveller

4.9/5  ( 396 оцінок )

4 950

4 695

Немає в наявності

1

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Активні навушники Howard Impact Pro – пристрій професійного рівня, яка є флагманським рішенням від Howard Leight. Головна особливість представленої моделі – гранично можливе пригнічення звукових хвиль (33 дБ), що набагато більше, ніж можуть запропонувати подібні пристрої від інших виробників. У більшій частині випадків такі навушники володіють параметром в межах 20-25 дБ. Ті самі Howard Leight Impact Sport, що представлені в нашому магазині, пригнічують звукові хвилі на рівні 22 дБ.

Обсяг звуку має властивість подвоюватися приблизно з кожними 3 дБ. Тому різниця в 11 дБ дійсно суттєва. Апаратна начинка в навушниках Howard impact pro передбачає два окремих мікрофона. Встановлені вони в муфтах. Таким чином, власник пристрою гранично точно може орієнтуватися в просторі.

Продукція компаній-конкурентів нерідко не має окремих мікрофона, з-за чого виникає справжня слухова плутанина, і власник нездатний правильно зорієнтуватися і визначити джерело шуму.

Навушники howard leight impact pro здатні забезпечити максимальний рівень захисту від шуму з високим рівнем інтенсивності. Справжній комфорт забезпечується сверхмягкими подушками. З їх допомогою вдається мінімізувати тиск і надати можливість експлуатації активних навушників howard impact pro протягом цілого дня.

В навушниках використовується унікальна технологія Air Flow Control, що була запатентована виробником. З її допомогою вдається забезпечити оптимальне шумозаглушення на кожному з рівнів. Саме тому навушники можуть бути використані:

  • для збереження барабанних перетинок від звуків, що видаються вогнепальною зброєю під час цільового використання;
  • де завгодно, де є потреба у придушенні сильної гучності.
Навушники будуть корисні не тільки щоб придушувати шум, але і для його посилення. Мікрофони ловлять кожен звук навколишнього середовища. Таким чином, ви зможете в будь-яких умовах чути людський шепіт, різні шерехи та інше. Коли звукова хвиля досягає гучності 82 дБ, пристрій починає працювати в пасивному режимі і блокує її

Активні навушники Howard Impact Pro можуть похвалитися 3.5 мм входом, з допомогою якого до них можна підключати мультимедійний пристрій для відтворення улюблених композицій. Від батарейок вони здатні пропрацювати протягом 200 годин в активному режимі. Щоб не витрачати заряд батарейок даремно, пристрій відключається після чотирьох годин бездіяльності. Навушники поставляються в блістерній упаковці, дизайн якої може відрізнятися в залежності від поставок виробником.

Характеристики

Особливості
NRR (Рейтинг шумозаглушення)
  • 30 дБ
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами