Універсальний мультитул Nitecore NTK10

Універсальний мультитул Nitecore NTK10

Продавець:NTR-UA

4.5/5  ( 168 оцінок )

5 842

Немає в наявності

6

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Абсолютно новий продукт, представлений компанією Nitecore Україна, який точно припаде до душі активного користувача – це мультитул NTK10. Nitecore NTK10 - це універсальний складаний компактний мультитул, має ергономічну форму, невелика вага і головне дуже гостре лезо. Корпус мультитула виготовлений з міцного, довговічного і головне легкого металевого сплаву – титану. Титан за своїми фізичними характеристиками володіє чудовою твердістю і високою стійкістю до корозії. За рахунок представлених переважних якостей, багатофункціональний інструмент знайде себе абсолютно в будь-якій сфері діяльності, так як NTK10 можна з легкістю брати і використовувати у вологому середовищі, не переживаючи про його пошкодження. Також використовується титановий сплав, не вимагає особливого догляду після застосування під дощем або водою.
Досконалий, практичний і стильний дизайн мультитула NTK10 має три рифлені області, які значно збільшують міцність інструменту в руці, дозволяючи йому не ковзати в руці при активному користуванні, і головне не турбуватися про його випаданні. Також функціональність інструменту доповнює і знімна кліпса, за допомогою якої користувач зможе не тільки зручно переносити NTK10 в кишені, але й на ньому.

Характеристики

Вага, г
  • 67
Розмір (ДхШхВ), мм
  • 115х29х7
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».